Stora London

Dagens nyhet:

Rickard lämnar "lilla London", alltså Göteborg, för att flytta till stora London. I United Kingdom, England, Europa, Världen. Rickard gör som vanligt och följer Sebastian "Basse" Larsson i hasorna genom att börja på samma jobb som honom, alltså på Ladbrokes. Rickard har de senaste åren haft som vana att göra precis som Basse och så också den här gången. Ordf för Kulinfo, ÖS Fullmäktige, vice ord för Örebro studentkår och nu alltså London och Ladbrokes. Det blir Rickards andra sejour till den brittiska ön då han även bodde där som rave-tönt och barista under slutet på 90-talet. Varför Rickard skriver om sig själv i tredje person är fortfarande oklart. Det kan ha att göra med den whiskey som Rickard firar med.

Rickard är mycket glad över denna chans och ser fram emot att flytta utomlands igen. Han undrar dock vad det ska bli av lägenheten i Gbg, och alla planer som han gjort upp i Sverige den närmaste tiden. Huvudanledningen till flytten är såklart jobbet men även det faktum att Rickard under dagen tillsammans med Mamma i Gbg idag sett Patrik Sjöberg live kan spela in. Mer om jobb och framtidsplaner i morgondagens upplaga.

Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis till jobbet!
En bloggläsare ger sig till känna. Fick ett tips av Gusten för ett tag sedan... Kanske du kommer ihåg mig, var din företrädare på kåren kanske ett eller två år före din entré; Sara R. Gillar din blogg. Försvinner den när du försvinner till big London?

Postat av: Linus

har rickard nycktrat till och står fast vid inlägget? ojoj vad fotboll du ska få se....

2006-08-03 @ 11:52:12
Postat av: Anna

oJ....VILKEN NYHET!Grattis borde jag ju säga!!När bär det av?

2006-08-03 @ 12:37:28
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: Yohanna

trevligt! Jobbet klappat och klart? Grattis!

2006-08-03 @ 12:44:06
URL: http://intheheadofY.blogspot.com
Postat av: Rickard

Allt är klapppat och klart, eller ja, inget arbetstillstånd än men jag är ju från Europa och har ett pass så det ska inte vara några problem. Bloggen fortsätter men kanske i ny tappning, var ju ursprungligen en resa för att hitta Glenn och Patrik Sjöberg. Får kanske byta till Tony Adams, Gordon Ramsay och Jonathan edwards nu då?

2006-08-03 @ 14:09:32
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: Anonym

F R Ä N T

2006-08-03 @ 16:41:44
Postat av: Lollovisen

Laddat, då har man ju ingen som helst ursäkt till att inte åka till London och spana in moderlandet... Jag måst faktiskt erkänna att jag är lite avundsjuk... hade inte varit helt fel att skaffa jobb långtbortistan och testa något nytt... :)

2006-08-04 @ 00:25:54
URL: http://lollovisen.blogg.se
Postat av: erika

Hälsa Noel Gallagher att jag kommer och hälsar på!

2006-08-07 @ 19:05:10
Postat av: Jesperlotte

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2009-02-19 @ 08:58:06
URL: http://jesperlotte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback