Inställt

Dagens meddelande som skulle komma är inställt. jag är fövirrad, det är därför.

Tror det var det kalla vädret i sverige, eller fyllocharterturisterna på planet ner. Nej, det är egentligen inget av dem.

Men förvirrad är jag

Resan

Har aldrig riktigt förstått mig på det här med att flyga. Det är en enorm metallbit som ska upp i luften med hjälp av två "armar" och lite fart, hur kan det funka? Vi borde ramla ner hela tiden tycker jag, alternativt aldrig ta oss upp. Men som jag tidigare denna vecka nämnt så är det inte så viktigt att förstå allt egentligen så jag överlämnar den sortens kunskap till personer som Thomas och Emil som med säkerhet vet. Det vet det säkert ens utan Google eller Wikipedia. Om man även räknar med dem kunskapskällorna så är Linus och Mats G också allvetande på detta. Jag skriver egentligen bara in namn här för att förstå mig på hur man taggar en note på facebook då detta blir det första översatta blogginlägg jag försöker mig på. Dubbelblogg alltså, hur ska detta gå? Säkert åt skogen, och lycka till med att översätta det till mig själv. Det blir knappast varje inlägg men när jag har tid och behöver träna engelskan efter att ha pratat lite för mycket med Pompey-Danni och Jaime.

Flyga var det ju. Älskar att flyga, älskar att lyfta och landa. Däremellan är det väl sådär egentligen. Litet säte och alltid barn som skriker och vagnar som slår i armbågar och flygtiden är alltid längre än mitt batteri på datorn räcker. Ont om el är det på de jäklarna också. Terrorister och svettgubar är inte heller något jag vill se i flyget. Man skulle kunna säga att jag inte alls älskar att vara på det faktiska flygplanet utan min fascination för flyg beror nog helt och håller på lyft och landning, som jag alltså inte förstår. Hmm, story of my life, djup fascination över saker jag inte förstår. Fint det, gott så.

Jag är på väg till Stockholm. Denna flygning är dock lite bättre än andra tror jag. Den började sådär med att jag checkade in som absolut sista man eftersom spanjorer inte kan köra bil alls så det var bilköer, igen. Mycket bilköer i det här landet, beror mest på att de inte kan köra i rondeller tror jag. Det i sin tur innebär att bilen antagligen inte står på långtidsparkeringen utan på en dyr parkering. Jag kan inte läsa skyltarna ändå så det spelar ingen roll. Jag fastnade sedan som vanligt i tullkontrollen och fick tom vara med om en visitering idag, spännande. Eller inte.

Väl inne så får jag äntligen en kaffe och en Ceasarsallad och kan slappna av lite. Det är en lång kö till incheckningen och inte en unge i sikte. Kan bli en lugn flygning det här alltså. Jag checkar in som siste man också, ja jag har inte direkt lust att stå i kö förstår ni. Då händer det, incheckningstjejen tar en titt på mig, ingen imponerande syn av en insomniakille i mjukisbrallor och basketlinne, och bestämmer sig sonika för att uppgradera mitt säte från 37D till 5D. Första klass, man tackar, med mer benutrymme också. I like. Som grädde på moset så är det också ett direktflyg till Stockholm och alltså ingen mellanlandning i Köpenhamn, hade jag ingen aning om. Både bra och dåligt egentligen för om man mellanlandar i Köpenhamn så kan man springa ner och få en Starbuckslatte och en granolabar i terminalen. Det kan man inte i Sverige, inte i Gibraltar heller. Jag och Philippa, min chef, får nog ta och skriva det där brevet till Starbucks snart. Åter till flyg dock.  Som vanligt en skitfilm med Sandra Bullock och ganska kallt i planet men med extra utrymme och en uppslupphet över att komma till Sverige funkar det fint.

Jag hade tänkt skriva ett negativt inlägg om hur det är att flyga men det är svårt nu. Jag är glad. Som vanligt egentligen men kanske lite extra glad idag. I Stockholm hoppas jag främst hinna träffa Erika, Johan, Lollo och Anders. Stekar-Lunch med Gillis och Kulti och hinna shoppa lite. Plus mötet såklart. Finns fler jag skulle vilja hinna med men av orsaker både innanför och utanför min kontroll så blir det nog inte så. Det är lite trist men man ska inte hänga upp sig på tråkiga saker utan se framåt. Så det gör jag. Denna den kortaste resan någonsin går åter Gib redan på torsdag morgon, undrar hur flyget blir då?

Som i Lost kanske, på nåt sätt vore det coolt.

Barasådär

Lätt att vara jag?

Är det lätt att vara Rickard tycker ni? 3 personer har kommit med frågan eller påståendet den senaste veckan så man börjar ju undra. Den allmänna uppfattningen tycks vara att det är enkelt för att jag inte verkar bry mig så mycket, för att jag skakar av mig saker och går vidare enkelt. För jag är en person som kan le åt de mest absurda händelser trots att det borde orsaka en smärre känslostorm? För att jag aldrig tiltar och blir förbannad vid pokerbordet eller för att jag faktiskt kan ta en förlust mot någon som är bättre i någon idrott? tror inte ni kan ha mer fel. Det är ett riktigt hundgöra att vara Rickard kan jag lova. Att svälja all ilska och bara le och skaka på axlarna och gå vidare... Näe, så är det ju inte. Men det är inte för att jag inte bryr mig som jag är som jag är. Det är för att jag bryr mig så jäkla mycket som jag är som jag är.

Och då blir det kanske lätt, eller det uppfattas som om det är lätt.

Vad kan jag egentligen göra mer än göra så gott jag kan? Kan jag verkligen påverka de händelser som sker runtomkring mig mer än genom att avra mig själv. Och även om det är ett "felbeslut" så är det ändå jag som tagit det och jag tyckte det var bäst då och då kan jag ju inte vara orolig eller ledsen över det. Det är ju dessutom oftast enligt någon annan man gör dessa misstag. Hmm, jag tappar tråden över detta lite känner jag. Hur ska jag förklara hur det är att vara mig? Jag kan det antagligen inte, kanske bryr jag mig inte tillräckligt eller så är det för mycket. Det är alldeles för lätt att det knyter sig också.

Antar att det är rätt lätt då iaf. Men av andra anledningar än de som många tror.

Det har vart mycket funderingar i huvudet på mig sista tiden vilket gör att jag har typ insomnia. Jag kan inte sova, inte bra iaf. Och sannerligen inte länge i taget. det är ganska jobbigt men förhoppningsvis så försvinner det efter torsdag. Då ska det berättas om framtid och om planer. Korten på bordet och förklaring på vad det vart med mig sista månaden egentligen. Ni är många som reagerat på att det är nåt och ni har inte fel. Det är inte nödvändigtvis nåt negativt jämt, det vet jag också ni ska veta, Men allt som händer funderar jag igenom noga och ger det tid att gro.

Barasådär!

Så tänker jag

Idag har jag funderat mycket, jag har såna dagar. Dagar när jag funderar och klurar lite extra. När det får rinna iväg och jag inte riktig vet vart det stannar. Jag är ganska bra på att låta det dra iväg. Idag har jag mest funderat på om det egentligen är så viktigt att förstå allt. Har nog kommit fram till att det inte är det.

Barasådär

1 år som utlandsvensk, och jag missade det.

Ja, rubriken säger väl allt. Jag missade det. Och jag gjorde det för att jag inte tror på det. Men jag har dubbelkollat i gamla kalendrar och gamla blogginlägg och det verkar sannerligen som om det stämmer. Den 11 augusti 2006 flyttade jag från Göteborg till London, den 14 augusti började jag på Ladbrokes. På den tiden bodde jag hos Basse och Emma. Tack massor för all er hjälp under min tid i London, jag tror faktiskt inte ni vet hur mycket det hjälpte mig att känna mig hemma.

Men nu var det ju det här med att vara bosatt utomlands. Hur kan det ha gått 1 år redan? Det är sjukt. Mycket har hänt och jag har därför ägnat en del av min lediga tid åt att kolla bakåt i min egen blogg. Intressant läsning och man lär sig en del av en själv. Jag skriver som en kratta tillexempel. Fast det visste jag ju redan.

Inte nog med att det är 12 månader sen jag flyttade från Sverige, det är också, nästan, på dagen 7 månader sen jag flyttade från London till Gibraltar och 4 månader sen jag flyttade från Gibraltar till Spanien. Mycket flytt blir det på ett år. Och jag missade det. Dumt.

Om sanningen ska fram så har jag hela tiden trott att jag flyttade utomlands i september och inte augusti men hur jag än försöker intala mig själva det så är det likväl fel. Det är augusti och det är ett år. Nu. Konstigt är det iaf.

Hur påverkar då detta mig? Ja, jag pratar inte som Victoria Silfstedt än och jag har haft en vädermässigt fantastisk sommar. hade visserligen en precis pissig höst i London men en mycket bra vår i Gibraltar.  Personlighetsmässigt så är jag nog samma gamla Rickard men kanske med lite andra intressen än för ett år sen. Det är svårt att hänga med i den svenska politiken härnere, vet å andra sidan allt om Gibraltars befrielsekamp. Eller nåt.

Jag är stolt och förundrad över att jag fortfarande är utomlands, det trodde jag inte. Jag tänkte ett halvår och sen får det vara, som allt annat jag ger mig in i. Men jag hittade något jag var bra på, något jag inte visste att jag var bra på, och jag blev kvar. Jag både trivs och avskyr det här stället, jag är ensam och ständigt omgiven av vänner, jag är fri och bakbunden, omtyckt och direkt hatad, stark men svar och framåt men feg. Precis som jag alltid varit alltså, ombytlig.

Detta är ett inlägg som jag hade velat jobba med lite längre för att kunna ta upp många av de jag träffat och som betytt mycket för mig under det här året men risken är ju att jag missar hälten så det får bli en lista i gammal god I pity the fool anda.

1. Basse, hade inte varit någonting i London utan dig.
2. Jan, Dansk dynamit
3. Patricio, Chilensk Växjöit Deluxe. Galen som få men också en mycket god vän numera
4. Vali och Ken, vet inte om jag nånsin har haft chefer som jag respekterar så mycket i hela mitt liv

det får bli en lista på 5 personer och all med anknytning till Ladbrokes. Henric kan slå sig in på den där listan också.  En mycket bra lägenhetspolare som verkligen ställer upp, mkt bra.

Det sämsta med att bo utomlands är saknaden efter de man inte har nära. Så är det, det finns inte heller någon fix mot det men med telefon, msn, mail och facebook kommer man ganska långt. Men jag kan inte fatta att jag nu missat ett helt år till i Emily, Amanda och Lovas liv. Det är också galet. Ni vet alla att jag saknar er, hoppas det räcker för nu.



Ni har såklart rätt

Det är vansinnigt töntigt och onödigt att lägga en sådan spänningsuppbyggare för något som kanske inte kommer att vara en sådan nyhet när det är dags. Men det är tvunget. Någon gång ska jag berätta. Det blir inte ens i bloggen jag berättar det, orsaken alltså. Ni har också rätt i att jag inte bara kan lägga av bara för att jag inte skriver om just det. Linus har däremot sjukt fel i att jag vet vem denne Schulmann är, jag vet inte mer nu än då. Jo det vet jag han bloggade visst från sitt eget bröllop, tönt. Jag är ingen tönt på det sättet så likheterna verkar stanna vid att jag ska göra ett avslöjande nångång. Skitsamma.

Jag vill ha Moneybrothers nya skiva. De verkar inte sälja den på Gibs lokala skivaffär coh nedladdning är ju förbjudet. Dessutom hittar jag inte nån torrent nånstans, hjälp!

Ja, vad händer annars. Det är mycket att vara mig nu. Datorstrul och annat på jobbet gör att jag har tvingats ta 12-13 timmarsdagar i 4 dar i sträck, det är ingen mjukstart på semestern det. Bara för att IT är direkt usla, Gusten jag behöver dig här.

Winnerbäcks nya "Om du lämnade mig nu" är väldigt väldigt lovande inför nytt album eller vad som kan vara på gång. Tackar för myspace som gör att man kan lyssna på saker när skivaffärer och nedladdningsställen lyser med sin frånvaro.

Stockholm på tisdag-onsdag sedan tillbaka hit torsdag morgon. Kort resa, hoppas träffa många. Kanske Marocco snart, London absolut och även där hoppas jag träffa många vänner. Spanien möter Sverige 17 November på bernabeu i Madrid, dit bokas det resa för fullt. Biljett och flyg tur och retur kanske 200 Euro härifrån. Det får det vara värt tycker jag. Framförallt om Sverige spelar utan Sidleds-Danne.

Barasådär


Meddelande!


Torsdagen den 30:e Augusti kommer ett stort avslöjande.

Det händer mycket denna dag, bland annat vet jag att det är universitetsstyrelsemöte om "fusionen" i Örebro/Mälardalen men det är inte det som det kommer handla om. Det kommer handla om mig själv. Egenkär som man är.

På tal om nästan inget så hjälpte det att ta förkylningen heads on för idag mår jag genast bättre. Kan vara att jag medikamerade mig kraftigt igår eller så kan det vara för att jag bestämde mig för att det är trist att vara sjuk. Kan jag bara hålla mig från träna och dricka nån dag till kan det nog bli bra.

Ser positivt på det här och kom ihåg nu barn, 30:e Aug. 19.00 smäller det. Bara här på I pity the fool.

Barasådär

Sjuk

Jag avskyr att vara sjuk, och jag är jordens gnälligaste när jag är sjuk. Med det sagt kan jag mer elle rmindre skriva vad som helst nu så tar ni det bara som gnäll ändå. Minisemestern är över och jag är tillbaka på jobbet iaf, bra det så jag inte behöver slösa lediga dagar med att vara sjuk. det är dessutom så att halva jobbet är sjuka så undrar vart det viruset kommer från. Kankse de nya datorerna som vi fått, höhö.

Det är såklart en helt vanlig förkylning jag råkat ut för. Och som vanligt så känns det som jag drabbart av influensa, allergi, halsfluss, körtelfeber och allsjöns olika sjukdomar på en och samma gång. Och det har jag nog tror jag, jag tror verkligen det. kan man ha alla de på samma gång så har jag det. Så det så. Och så är det.

Fan vad ynklig jag känne rmig just nu, bara sitter och gnälle roch jävlas. Skärpning nu! ok, så här ska jag göra. jag ska ta den här förkylningen heads on. Ta tag i den på riktigt, sova mycket och inhalera och pressa in en apelsin rakt in i hjärtat eller nåt. Det borde funka tycker man.

fram tills det gör det så kommer jag dock vara en ytterst osocial person för sådan är jag. tråkigast i världen och vill inte göra nåt.  Bara vara för mig själv ovh hänga runt på facebook och spela poker online. Krypa ihop och inte komma fram förrän det hela har runnit över. Låter det kul? Det är det inte.  Men pokern började bra igår kväll, 4 raka segrar i Sit&Go som jag sedan spenderade på att spela cashspel som jag inte behärskar. plusminus för dagen? +$12. Det rä ju åt rätt håll iaf men det var nästan $200 ett tag där. det hade vart bättre. då hade jag köpt en ny Ipod, det behöver jag.

Inatt hade jag inspiration.

Varför skrev jag inte då? Körde bil inatt, först till Malaga för att lämna av vår vän Jennie på den okristliga flygtiden 06.50 och sedan då ensam i bilen tillbaka ner. 12 mil enkel resa hinne rman tänka en del och jag kom på tre härliga blogginlägg som jag skulle skriva om. sen kom jag hem, gick och lade mig igen, vaknade med en snuva och huvudvärk. Inspirationen som bortblåst. Fan!

Jag har vart på en liten resa och ska snart iväg igen, jag kommer att komma till stockholm den 28:e och stanna till crazy tidigt den 30:e. Det bör finnas lite tid att träffa en vän eller två då kan man tycka, och det tycker jag. Finns tyvärr ingen tid att åka Way out west denna gång men kanske närvaron av mig i Stockholm räcker lite för familjen. Nu rullar det som man säger, undrar vart det stannar? Kan inte ta varför jag ska till Sverige här och det är trist men det finns MSN och meddelanden på facebook och allt annat så de som vill har ju chansen att veta, haha. Inte du då pappa som inte använder nåt av det men dig ringer jag till och berättar vad som händer.

Tillbaka till inspirationen, som är borta. Hur går man tillbaka till nåt som är borta? Filosofiskt dravel det där, kanske ska skriva om det istället, som på den gamla goda tiden när I pity the fool var nåt annat än en dagbok. När jag skrev om saker som drev mig framåt. Dessa saker finns fortfarande kvar, jag brinner fortfarande men det en lite mer ljummen känsla nu. Jag går på sparlåga, de som sporrade mig finns till nästan alla delar kvar i Sverige, några är i London också. Det var nog detta som det skulle handla om kommer jag på nu, att jag fortfarande tycker illa om saker och att det fortfarande är samma människor som sporrar mig. Ni är bara så jäkla långt bort ibland, och då blir det bara att gå till stranden och vila. Inget fel i det men jag vill sänka tänderna i nåt, jag vill blir förbannad och då inte på att löneförhandling går åt skogen eller att någon är girig som man kämpar livet ur sig för. Nåt viktigt, nåt som förändrar. Men då är jag nog i fel branch kan man tro.

Nu nåt helt annat som inte har nåt med inlägget att göra: Bilder från en liten resa som gjordes upp kusten för ett par dar sen. 18.00 på kvällen i Marbella och 37 grader varmt, galet. Annat som var gelet är att den stan är så långt fårn La linea man kan komma. Lyx, massa sker man vill ha. här är några.



Genom att gå in här så kan man se fler bilder från denna trip, min blogg tillät mig inte lägga till fler här.

Här ska man klicka

Barasådär.

Inget nytt under solen

Där är bara jag nämligen, eller inte bara jag förresten. Det är massor av folk under solen och just där jag är mest, på stranden, är det förbannat mycket folk. Men det är gött. Jag vågar nog påstå att jag precis aldrig har varit såhär brun i hela mitt liv. Det är ganska skönt att bara slarva bort en hel dag med att ligga på stranden med vänner och bara sola, snacka skit och lyssna på musik. I Like. Många lediga dagar har det varit nu irad och de har spenderats i avslappnande miljöer som sängen, stranden, restaurang och krogen. Mycket bra det, så ska man leva.

Det händer grejer på fler fronter också och det är något som jag hoppas kunna skriva om inom kort. Just nu kan jag inte göra det men det är idel bra saker tror jag. De flesta kommer att tycka det iaf. Jag kommer tycka det och det är nog det viktigaste av allt det. Det är trots allt mitt liv.

Och nej, jag ska inte säga att jag ska sluta blogga igen.

Ny blogg på blogghimlen som förtjänar att tittas in är min gamle vän Anders som tagit steget full ut och numera bloggar på
http://almostordinary.blogg.se. Mycket nöje med den, finns redan ett inlägg som är så typiskt Anders som det bara kan bli. Nästan vanlig som han är.

Ja, vad ska man annars säga. jag trivs väldigt bra med mitt liv, det är lite halvgalet mest hela tiden och man vet inte riktigt vad som sker från dag till dag. Det är skönt med det spontana, så är det.

Barasådär

Valencia nästa

Visst vann vi, eller vi spelade lika vilket innebar vinst efter mobaecks underbart viktiga bortamål i Ungern. Helt sjukt egentligen, Elfsborg en match från Champions Leauge. Det är kanske den svåraste matchen man kan få dock, Valencia. Men kul, så satans jäkla kul. Fredrik Björk/Andreas Augustsson mot David Villa, och Joacuin, vojvoj. Anders Svensson/Jari iohla/samuel Holmen mot  en av mina favoriter, Ruben Baraja. Mathias Svensson mot Helguera. Ojojoj, ni hör hur det låter - omöjligt. Men... det var omöjligt när Helsingborg slog ut Inter med. Håller Wiland nollan vinner vi, så enkelt är det i fotboll. Så enkelt går man till CL.

Vilket som blir det en grymt kul match för en kille som mig.

ska jag då åka dit? Jag har semester, jag har pengarna, Jag är nästan där (75 mil). Klart jag måste åka, men jag vet inte hur, hittar jag en resa dig eller får låna en bil är jag absolut där men eftersom den är redan på tisdag kan det bli tufft. Men det hade vart grymt. det hade vart så i i helvete kul rent av. Århundradets Elfsborgsmatch.

Vill man ladda upp inför denna match på rätt sätt ska man inte läsa jennifer wegerups  krönika i aftonfabeln. Jävlar så negativ man kan vara, klart vi inte har en chans mot dessa storstjärnor, klart de SKA vinna mot oss, klart att du ska poängtera det som är uppenbart för alla andra. Klart att ingen som håller på ett lag utanför Stockholm ska få känna glädje och stolthet över ett lag som kämpar sig fram, ett lag med visioner. Jävla sopa är vad du är. Och du med, kära vän som just tippade 4-0 till Valencia. Med negativitet kommer man ingenstans. Jag hoppas på två 0-0 matcher och starffräddning av Wiland, det duger fint för mig. Joacuin har dessutom missat förr.

Barasådär

Nervös...

Elfsborg möter nu Debrecen i Champions Leauge-kval. Det är halvtid och det står 0-0. har nog knappt vart så spännande att lyssna på en match nångång. Står sig detta så är vi vidare.

Ja, hör ni det alla tjuvlyssnare, jag sitter på jobbet och lyssnar! Sparka mig då, för så viktig är min fotboll för mig just nu. Jag klarar av att jobba och lyssna samtidigt. Om vi inte gör mål, då tar jag av mig tröjan och gör ärevarv på kontoret.

Barasådär

Obeslutsam

det är ett ord va? jag tror det. och det är jag, obeslutsam. Ena dan ska jag sluta blogga för jag har ingen inspiration alls, nästa är jag redo för ett maximalt långt inlägg igen. Ena dan längtar jag hem och till Göteborg i synnerhet för att dan efter bli spanien trogen för alltid, en tredje vill jag bara skita i allt och dra till Afrika eller Asien och ligga i en hängmatta och spela onlinepoker till jag är miljonär. För det tror jag att jag vill bli iaf. ingen obeslutsamhet där inte. Nejnej. Så kommer det blir. Nångång.

Iaf, nu har jag tappat inspirationen igen. Nej nu vet jag. jambaspråk var det. har alltid hatat jambaspråk, förstör allting säger jag. men nu använder jag det. Bedövligt. LOL, LMAO, all den där skiten använder jag. Vad händer med mig? jamba-Rickard! Fan. Det rä facebooks fel säger jag. och folket på jobbet, snabba meddelanden mellan oss och då blir det förkortningar och annan skit. Har slutat skriva because utan använder bara cuz. Fan, jag har ju läst engelska på universitet för fan. jag ska inte göra sånt här. Eller har jag blivit yngre igen, det skulle förklara en del annat nämligen, Festandet tex. Men det är kul ändå, och det är väl det viktigaste ändå.

Senor DomingoRociado aka Spongefish Bob lever förresten fortfarande. han är min absolut bästa vän här nere och om en fisk kan se på en med hundögon så gjorde Bob det idag när jag gick hemifrån. Vet inte om det är möjligt men det såg så ut, bröt mitt hjärta som man säger. Jag tar hand om han dock, bra också. Ger han mat varannnan dag, skaffat en pump till han, byter vatten lagom ofta och när jag går hemifrån ställer jag datorn brevid med en skärmsläckare som är ett akvarium så han inte ska känns sig så ensam. lite nördigt såklart men också ganska sött om jag får säga så själv. Kanske är dags att skaffa en till, så det kan bli några små bobs där i popcornskålen. LMAO, se nu gjorde jag det igen. Fan.

Barasådär

Inspiration tack

Det blev inget blogginlägg idag heller. saknar insiration, har inte tagit några nya bilder och rent allmänt bara tränat, jobbat och festat bort alla dagar och nätter. det smärtar mig att inte ha mer att säga men så här ärdet helt enkelt.

jag behöver ämnen att skriva om, förslag?

Barasådär


Destruktivt, och det är ju inte jag

Det var ett jäkla destruktivt inlägg jag skrev igår natt, negativt och tråkigt. Det var nog så det kändes då antar jag. det var ingen fylleinlägg alls då jag gick rakt hem efter jobbet. det var bara en reaktion på enstaka små händelser som händer på jobb. Men man kan väl inte alltid vara nöjd med allt, kan man det? Man måste få känna saker och man måste reagera. jag måste bara hitta ett litet annat medium att få ur mig dessa grejer för ipitythefool är avlyssnad så det står härliga till. Jag kommer fortsätta skriva här såklart, tror jag. Är det ens en mening? Ja, en mening är dte ju men är det en logiskt mening, vem bryr sig? Jag. Fan. Kan inte ens komma överrens med mig själv, jag måste va en jobbig jävel.

Sen sist då? Ja, först ledig och sen mycket jobb, ska jobba en vecka straight nu, skittråkigt men sen ska jag va ledig en hel jäkla vecka och då ska jag inte göra nåt annat än ligga på stranden och spela poker. Jag ska kvalificera mig till WSOP London om det så är det sista jag gör. Där ska jag vinna hela skiten och ta ut en förtidspension som 29-åring. Så skulle det va. Och så kommer det bli. Eller nåt.

Imorgon gifter sig en av mina äldsta vänner med en av mina absolut första flickvänner. Vad ska man tycka om det? Vet inte riktigt hur det känns eller hur det blir men jag älskar dem båda och önskar dem all lycka, om några klarar det där så är det nog dom. Ja, så är det. Jag är inte där imorgon, det beror inte på att jag jobbar. Hoppas det blir bra.

Barasådär

i brist på annat

Jag har drabbats av något som många gör har jag märkt. Min blogg är lyssnad av för många som drar för stora växlar av saker jag skriver och sen använder det mot mig. myckat handlar om jobbet och jag måste nu ta mig en allvarlig funderare på vad jag ska göra med den här. Jag skickar in en Rocky så länge och den e som vanligt spot-on.

image30