Det nya året.

Eftersom det är så vansinnigt tråkigt att kolla bakåt och minnas allt kass som hänt eller för den delen minnas allt fantastiskt som hänt under det gångna året så tycker jag att det är bättre och härligare att blicka framåt. Prata minnen gör man bäst på Nordfelds i Vänersborg eller för den delen på kårhuset i Örebro. På båda de ställena träffar man folk som jag verkligen älskar att umgås med, där finns en tid som är förbi men som alltid finns kvar i minnet. Prata minnen gör man inte på ipitythefool.  Här pratas framtid, här ser man framåt och här tas de nya tagen mot ett starkare samhälle och här är framtidstron som starkast. 

En kort nutidsorientering om Rickard av Rickard: Jag mår bra, har vart hemma i Vargön i ett par dagar och träffat familj och vänner. Tobias har blivit pappa till Noel och han har blivit en starkare och bättre person av det, underbart att se. Hmm, det hadlar ju inte om mig tänker ni då, men det gör det. tobe är min äldsta vän och jag är så stolt över honom. Sådetså. Barasådär. Jag bor som ni vet i London men jag ska flytta igen. Nytt jobb, nya möjligheter inom ladbrokes ger mig chansen att flytta till Gibraltar i södra spanien. Verkar fint så det tåget hoppar jag på, eller flyget. så där kommer jag bo nu. Var en period där jag var het på arbetsmarknaden men jag valde att stanna med Ladbrokes och det känns skönt. 22 Januari börjar jag där. Barasådär. 

jag hoppas att ni all får ett strålande 2007 och att det går bra för er i livet, det vet jag att det kommer göra, ni är fantastiska. 



God Jul

Tradidionen bjuder väl att man säger det, så jag gör det. Jag jobbar och är kvar i London. Åter Sverige den 28:e.

Så är det

God Jul till er


Paus

Jag skrev ett inlägg för en vecka sen, det vet jag. det hade innehållet att jag nu tar en paus från det här. Nu är det inlägget borta. Vet någon vart det tagit vägen. Kanske får man inte skriva inlägg om att man ska apusa från sitt bloggande, kanske är det ett omen att jag inte ska sluta. 

Skitsamma, Jag hade iaf beslutat mig för att ta en liten paus och det står jag fast vid, kan vara en dag, en vecka eller ett år. den sm lever får se. När inspirationen kommer tillbaka helt enkelt.

Hej på er. 

Tornado

Det har blåst och regnat lite idag. Helt normalt tyckte jag, inte så att man går till affären i det men inget speciellt. Sen läser man att hus har blåsts sönder och samman och folk ligger på sjukhus. Lite sjukt. Tydligen en minitornado, va fan nu det är.

tur att engelska hus är så kraftiga så de inte kan stå emot ens en minitornado. Men mitt hus höll. Bra att veta när vargen kommer och frustar och stånkar och ska åt grisarna. Eller nåt

Tornado förresten, var inte det en galenskaparnagrej? Jo, det tror jag. det var visserligen ganska galenskapat att ett hus båste sönder här också men inte på ett roligt sätt. Mer som Engelsk humor, rå och elak. 

I övrigt är jag fortsatt sjuk och fortsatt kass. 

Mjaha

Så, det visar sig efter allt att jag inte är världens bästa kille. Kanske inte ens nära. Kanske inte ens lite. Men jag går efter min känsla för vad jag tror är rätt. Det måste jag göra. Det har jag alltid gjort. Det är jag. Det betyder inte att allt är champagne och rosor jämt, det gör det verkligen inte men det är enklare för mig själv att förstå och för att utvecklas vidare. Och det är mitt liv, det är jag som lever det och det är jag som får ta konsekvenserna av det. 

.

Det är en tuff tid nu, av respekt för alla inblandade ska jag inte ta upp allt som händer här på bloggen men faktumet kvarstår. Allt är nu annorlunda och det är mitt fel. Jag har ställt till det och jag får stå för det. Och det gör jag. Det är inte lätt när man gör någon illa och det är inte lätt att se någon må illa. Men jag måste göra vad jag tror är rätt.  

.

Hur gör man nu då? När man bor här? Inte kan jag bo kvar, inte i det rum som vi byggde upp tillsammans? Kan man det verkligen? Kan jag det verkligen? Det är massor av frågor och det finns ytterst få klara svar. Men jag får lita på min instinkt som vanligt. jag tror på mig själv och jag är stark. stark nog att klara detta och stark nog att komma ut som en bättre och än mer självsäker person. jag tror stenhårt på mig själv, det vet ni. 

.

Som vanligt när sådant här händer så berättar jag det för ingen. Inget illa ment mot nån av er men jag tycker det är jobbigt nu i början, jag hade tänkt berätta snart.  Men på sina håll har det spridits ändå. tack alla som bryr sig, jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Ni betyder massor för mig och det vet ni hoppas jag. När jag blir rik och mäktigt ska jag ta hand om er. ;) 

.

Det finns fler av mina vänner som har det svårt nu och till er vill jag främst säga att JAG tänker på er i er svåra stund och jag hoppas att ni vet att ni har en vän i mig och även om jag är i U-land så går det att nå mig och det är bara säga till så når jag er. Vi har alltid haft bra samtal och det skulle inte vara någon skillnad nu. Bara för att jag har det jobbigt så glömmer jag inte mina vänner, aldrig. Det är inte jag. Det har det aldrig varit och det kommer det aldrig bli.

.

I pity min halsinfektion som håller mig från jobbet.