Bloggtorka igen

Jag vet inte riktigt vad det är som sker med mig men ibland finns det bara så mycket att skriva om så jag vet inte vad jag ska skriva och det blir istället ingenting. Precis så är det nu. Bara idag har jag påbörjat inlägg om spanska lata kassörskor, huruvida en vän till mig har för tajta jeans eller ej, varför det aldrig kommer att vara ok att kasta bananer in på en fotbollsplan och att man klarar sig bäst om man gör allt själv. Men jag kan inte avsluta dem, de raderas och det är inte så jag sköter den här bloggen. Det här ska vara en plats där jag skriver ner vad jag tycker utan att använda delete och utan att titta bakåt.

Tills jag hittar den friden i mina fingrar får ni klara er med torra och tråkiga inlägg som det här. Till saken ska sägas, eftersom ni nu undrar, att spanska kassörskor slår de engelska kassörskorna i lathet alla dagar i veckan, att han verkligen har jättetajta jeans. Vidare så handlar banankastningen om AIK - Djurgården härom dagen och det är pinsamt. Att det blir bäst om man gör det själv kan vara en omöjlighet att veta efetrsom man aldrig gör det. Eller jag gör det inte, det hinner jag inte. Skiteremet.

Barasådär

Mamma

Mors dag

En dag jag önskade att jag kunde vara hemma och ge underbara mamma en kram men det får bli av den virituella sorten istället. Hoppas dagen var underbar och det blev ett kort telefonsamtal åtminstone. Kram från lille sonen.

Tack

Tack till alla er som hör av er, tack till alla er som bryr sig och som kommer ihåg mig. Ni är så underbara människor och jag fullständigt avgudar er för det. Det betyder mycket ska ni veta. Gårdagen var en fröjd av sms och samtal som aldrig tog slut, ledsen att jag inte kunde ta emot några under ca en timma men det var en liten olycka som krävde sjukhusbesök och därmed mobil på ljudlös. Ingen fara nu, alla mår bra. Ingen fara på taket som man säger, har jag hört.


29

Ja, så är det. Tjugonio jäkla år gammal. Fan vad sjukt det känns. ett till trettio... Känner mig som 20 normalt och som 45 idag för det är lite blykeps och så. Födelsedagen skulle ju smygas in med lite festa och kalas igår kväll också såklart.

Året som gott har varit ett händelserikt år och är det nåt jag hoppas extra på så är det lite stabilitet detta mitt tjugonionde år. Ska jobba hårt på att inte bo i 6 olika städer i 4 olika länder detta året, får se hur det går.

Hur känns det då? ja, jag vaknade i morse och världen står fortfarande kvar, solen lyser än och allt verkar gå på i sin makliga takt. Så även jag.

Man borde väl skriva nåt fyndigt om hur det känns och att det är födelsedagsfirande och allt sånt men det här med att fylla år var väl bra mycket roligare när man var liten. jag tror ingen kommer ge mig nåt LEGO eller nån cykel idag. Inte heller blir det jättemycket jordgubbstårta eller sju sorters kakor. Fan, det är inget vidare att bli äldre iaf.

Man ska inte lova för mycket

Det har jag gjort. Detta är inlägg nr 100 i denna blogg och det ska vara nåt alldeles speciellt har jag lovat. Men mitt projekt är inte klart så jag kan inte publicera det än. Jag är inte ens i närheten av att vara klart så det kan kanske bli nr 150 om man har otur. Men det betyder ju inte att detta är ett precis värdelöst inlägg är klart. det kan kanske bli lite bra med inspiration av... åskan och regnet kanske. Det är jordens skönaste lilla oväder utanför balkongräcket, blixtrar och dundrar och regnar. Och här sitter jag med min dator och hänger. Man har det ganska bra ändå. jag har väl å andra sidan inte sagt nåt annat den sista tiden, ja skulle vara när Man u blev robbade på segern i FA-cupen då men... det är glömt nu, jag är inte bitter...

Lite siffror.
1000: antal tävlingsmål som Romario gjort nu, måste nämnas.
500: nästan det antal kommentarer denna blogg har totalt, den som blir 500 ska jag skriva ett eget inlägg om.
100: antal blogginlägg jag gjort sedan jag startade I pity the fool. Fint så
78: en fin årgång. Finns många bra killar från det året.
29: fyller jag på fredag.
28: antal dagar jag jobbat i sträck.
25: är det på fredag.
15: Juni, då ska jag hit på Ladbrokes VIP event och representera:
Sealounge
7: George Best
6: inlägget som heter "till er som är kvar... eller som nånsin vart med" var det sjätte jag skrev, och det bästa.
5. den ultimata siffran när man ska göra en toplista
1. Antal dagar till min lediga dag, favoritsiffra och dag då jag får besök
0. antal fler inlägg som blir på engelska som det känns nu.

Varför då denna lista?Ja, jag vet faktiskt inte. det kändes nödvändigt på nåt sätt. Svårt att säga varför nu i efterhand men det kändes rätt bra inna och under tiden. Kom inte på i närheten av så många siffror som jag skulle vilja men det gör kanske inget. Det gör det inte för mig iaf. Nu nåt helt annat.

En sak som...Näe, jag har inte inspiration att fortsätta, jävla regn. Kom åter solen, allt är förlåtet.


Crimerobbed!

Ok, I have promised a Blog in English for a while now and what better to make this the first entry in English. It's a short entry and it is about the FA Cup which was robbed from Man U today. as the picture clearly state the ball is over the line. No freekick was awarded for Chelski for foul or handball so the referee just did not allow it because he did not see it go in. Nice... Classy... But thats Chelsea-luck for you,

M?

Great goal by Drogba though, i will not take that from Chelsea and its "supporters".

Today i pity the fool who has taken a stand against goal cameras in football.


EDIT: For those of you who actually wants to comment this, press the "kommentarer" down here and post your thought. See what a nice blog writer I am to my readers.

Vodka Lime på Chao?

Jaha, då är man tillbaka på jobbet och redan efter 36 minuter är jobbet ganska trist. Lördagar är inte det roligaste att jobba över huvud taget och rent ärligt, hur många ägnar egentligen sin lördagförmiddag åt att spela poker? Framförallt när det är sånt gött väder ute liksom. Jaja, kan bero på att jag är trött också. Var ute igår. Svenskgänget... Bra killar, för det är verkligen bara killar. Blev den vanliga rundan med några öl på Cafe Moreno och vidare för Tinto Verano på Aqa för att avsluta på Chao. Jag protesterade högt och mycket då det är kanske den sämsta  baren i hela La line rent drinkblandarmässigt men dit gick vi ändå. jag menar, hur svårt kan det vara att göra en Vodka Lime? det är Vodka, och lime. Men inte på Chao, på Chao är en Vodka Lime vodka, en isbit fyra citronskivor och fanta citron, eh? Man tycker att namnet skulle hjälpa till för att  få det rätt men nejdå. Lyxproblem säger ni? Helt onödigt att klaga över? Ja, kanske det men betänk då att det inte går att få en White Russian i hela La linea så förstår ni hur tufft det rä för en drinkälskare som jag.

Aqa däremot, de hade jäkligt goda Tinto veranos för det härliga priset ?2 styck.. Bra grej som man säger. För övrigt är det nog precis som Erika poängterar, när jag tittar tillbaka på mina inlägg från den här tiden så kommer jag sakna det här coh inse vilken bra grej jag gjorde som tog steget hit. Kanske med samma moist som jag läser mina inlägg från studenttiden. Som fortfarande är den bästa tiden i mitt liv hittils. Så är det, fortfarande great friends från den tiden.

Näe, nu ska jag sluta med svengelskan innan ni tor att jag blivit Victoria Silvfstedt som bröt på Amerikanska efter bara en helg i LA.  Tillbaka till jobbet nu.

Fridens Liljor

Vad nu då?

Klockan är 23 och jag är redan hemma. Blev välförtjänta argentinska tapas på la pampas med lägenhets-Henric efter jobbet. Kan vara bland det godaste jag vet just nu dessa tapas, som inte är tapas egentligen utan det är rakt upp och ner kött och smält ost och underbara såser. Mums. Till detta dricker man på la pampas iskall öl i nåt så härligt som lerkrus. Krus förresten, det var väl nåt som vikingarna använde? Såna är det inte men i lera är det iaf, eller kanske inte lera men inte glas eller porslin iaf. Tror jag. Det är oklart hur det egentligen är och så vidare. Skitsamma, gott var det iaf. Glömde återigen vilka enorma portioner man får och beställde för mycket. Lyxproblem såklart.

Det blev jobb idag igen och det var då dag 21 i rad. tre veckor det. Gott så. Var produktiv och duktig på jobbet idag. Vi firar 5-årsjubileum på Ladbrokes Poker och ger bort sjukt mycket pengar och platser i olika turneringar just nu. Det är ju bra såklart men folk är ju inte nöjda ändå. Man kan alltid ge mer. Giriga jävlar men det är väl därför man spelar poker online också, Vi är alla där för pengarna, så är det. Så, det var jobbet det. Nu glömmer jag det för ikväll.

Vad gör en person som jag ikväll då? Ja, skriva blogginlägg, se på nyaste avsnittet av Entourage och Lost, Lyssna på musik, spela poker och dricka ett glas vin måste också få ta sin tid. Och jag ger det tid. Jag trivs väldigt bra här nu, känns sjukt att säga det när jag mest jobbar hela tiden men det är ett underbart ställe att vara på nu. Varmt och soligt och utan att var för sjukt hett än. Svensk högsommar utan medelhavets fuktighet, men den kommer säkert.

Sommar ja, ska man ha semester då tro? Svårt att räkna ut vart jag lägger den då? Sverige känns ju lockande såklart men även Sicilien har seglat upp som en troligt resmål. Mammas kusin har vingård där och sist jag träffade dem så var de väldigt trevliga personer som troligen skulle ta emot med öppna armar. Det skulle vara häftigt att se. Undrar var på sicilien det är dock, palermo kanske? Mycket maffia och grejer där, det har man ju läst och hört.

Näe, det får vara det. Nu är det dags för en timmes pokerspel. Ha´t gött.


Klädmode var det tänkt men så blev det inte

Hela grejen med att ha en dagboksblogg skulle ju kunna vara att man uppdaterar den lite oftare kan man tycka, och det tycker ni såklart men jag är inte så bra på det där. Alldeles för mycket att göra och lagom när jag väl sätter mig och ska skriva så är jag antingen för rödvinsbubblig eller för trött efter en ansträngande (nåja) arbetsdag. Jaja, skitsamma, jag skriver ju nu iaf. Är lite bakis istället efter en kombination av de där två anledningarna ovan.

Lite förbannad just nu för jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om spaniens hemska klädmode, för det är ruggigt men det är borta och jag orkar inte skriva det igen. Men det är gott om gult och grönt och inte mörkgrönt då kans jag lova,. Rosa är frekvänt använt och så är allt illasittande. Hemskt är det iaf.

Så, vad gör man när man inte orkar skriva ett nytt inlägg? Man slutar och det gör jag nu snart. först ska beslrivas att jag ännu inte vart ledig och på tisdag är det då tre veckor is träck som har jobbats. Då ska jag enligt uppgift vara ledig. får se hur det blir med det dock.

Ja, det var det för nu, Bra att så många anser det vara bra att det är en blogg som är en dagboksblogg för så är det ju och det är svårt att göra nåt åt. Jag närmar mig mitt 100 inlägg också och då ska jag presentera nåt alldeles speciellt. Eller, så speciellt är det kanske inte men jag ska presentera nåt iaf. Så är det

I pity spanskt klädmode inpressat i alla dessa bleka britter.

Sjutton!

Snart kommer förklaringen till vad som 17 egentligen står för men först tänkte jag dela med mig med något som jag kommit på nyligen. Varför försöker jag egentligen att motverka att denna åsiktsblogg som innehåller ytterst lite rena åsikter håller på att förvandla sig till den dagboksblogg som den egtligen alltid har varit? det är väl inget fel i det, framförallt inte när jag bor på andra sidan Europa från alla som läser här. Inget fel alls tycker jag. Dags att sluta vara pretto och söka möjliga och omöjliga ämnen att skriva om. Ämnen som är så obskyra så att ändå ingen fattar vad det handlar om. Jaja, det var dagens insikt det iaf, detta är en dagboksblogg fårn och med nu. Fastän att den alltid varit det  så är det nåt nytt, sådetså. Nytt blir också att jag idag oingar den som en dagbok på nybloggat.se när jag skrivit klart här, ett genombrott för lilla mig.

Ok, dagbok alltså, så här säger wikipedia om dagböcker:
Dagbok kallas en volym med tomma blad där en person skriver mer eller mindre regelbundet om sitt liv. Anteckningarna sker inte nödvändigtvis varje dag. Dagboken kan innehålla fragmentariska uppgifter om vad som hänt, beskriva väder och vind, eller vara djuplodande eller bara långrandig och pladdrig. Många börjar skriva dagbok i tonåren och fortsätter upp i vuxen ålder, medan det för andra är en tillfällig fas i barndomen.

Många kända personer har skrivit dagbok, till exempel tonåringen Anne Frank och engelsmannen Samuel Pepys, som skrev sin på en egen kod. Pepys levde på 1600-talet, men hans dagbok kommer ständigt i nya upplagor.

Det passar ju in....

Jaja, 17 var det som det stod ja och det syftar till att idag är det 17 dagar sedan jag var hemma i sverige men det betyder framförallt att idag var min 17 dag på jobbet utan ledig dag. Det är lite myckethar jag förstått? Nån annan som jobbar 17 dagar i sträck sista tiden?, och kom inte dragandes med nån uppsats eller så nu. Jag har det iaf och det är tydligen konstigt för då bör man vara trött och jävligt grinig för att man inte fått vara ledig. Inte jag, jag har tagit på mig extraarbete för att det behövs, för att det är jag som få¨r mitt eget huvud att rulla om det inte fungerar. Min största svaghet som teamchef är nog att jag tar på mig lite för mycket att göra men jag trivs ju också förbannat bra där jag är. Plus att jag jobbat kvällsskift extra. det är fint, då har man hela dan ledig. Vilket är bra när det är 30 grader varmt och så. Så hur pallar man då med 17 dagar i rad? Jag tror att en del av förklaringen ligger i vad man gör vid sidan av jobbet.

Så även om jag jobbar varje dag så finns det ju annat att fylla dagen med. Sola, Bada, Krogbesök, Shoppa, Sola, Sova, Åka buss, sa jag sola och bada? Det är ett bra liv att ha och öven fats jag jobbar skiten ur mig så har jag fortfarande tid till allt det roliga med. Det är väl så livet ska vara? Det tycker jag iaf. Barasådär!


Vissa löser världsfreden...

...jag däremot har lagt ner min tid på nåt lite mer trivialt. För jag har fixat så att man kan kommentera på blogg.se-bloggar härifrån Spanien och Gib. Åtminstone tror jag det. Eller jag har ju inte gjort det men Roland har. Roland är kung på det här och jobbar på nåt sätt på blogg.se och är idag min hjälte. Här är den härliga konversationen som vi hade på mail. Den som fattar vad han menar kan väl skriva om det i kommentaren, Gusten kanske?

Rickard Pettersson skrev:
Hej Blogg.se

Jag har ett problem och det är att jag inte kan posta några kommentarer på andras eller på min egen blogg längre. Detta startade för ca 2-3 veckor sen och jag förstår inte riktigt varför.

Idag tex när jag skulle kommentera på min egn ipitythefool.blogg.se så kommer jag till en blank sida med url´n http://app.blogg.se/index.bd?fa=comment.insert istället för att kommentaren läggs till,

Nån fundering på vad det kan vara. Jag bor i spanien och har även testat detta från gibraltar där jag arbetar. jag har testat på Mac och på PC och med explorer, safari och firefox med exakt samma resultat. Att lägga kommentarer har fungerat tidigare härifrån.
Fridens liljor
---------
Hej!

Nu har vi ändrat systemet så att alla både skall
kunna kommentera och slippa SPAM.
Meddela oss om du fortfarande inte kan kommentera
eller om du får SPAM.

mvh
/roland
---------
Tack Roland, det verkar fungera bra nu. Får man fråga vad problemet var?
 
Rickard
---------
Vi har lagt in en databas med ip-filter så att utländska ip-adresser
framför allt från öststaterna, kina och japan men också usa
spärrades för att få bukt med spam som började bli ett stort
problem inte minst vad gäller prestanda. den databasen (geo-ip)
innehöll  diverse ip-adresser som var
valida svenska adresser och ännu fler valida europeiska adresser.
spärralgoritmen har också programmerats om ett par ggr för att
filtrera bort optimalt med spam och minimera spärrning av "gröna"
ip-adresser

/roland
----------

Tackar, förstod ungefär hälften. Huvudsaken är att det fungerar nu
 
Mange tack
 
Rickard

-------------

Roland alltså, min hjälte i bloggdjungeln

Så ung som jag är är jag

Jag gjorde ett slags test häromdan, ett så kallat vuxentest. Och ja, jag är uppenbarligen den jag är. Testa själv här

Din vuxenpoäng

Namn: Rickard
Datum: 2007-05-07
Ålder: 29
Vuxenpoäng: 15.4
Uppskattad ålder : 28


Mästare i kavaj

Mästare alltså. I kavaj. Men Sir Alex såg mer ut som om han kom rakt ur en inspelning till Bridget Jones Dagbok 7 eller vad de kan vara inne på nu för så urringad skjorta som han hade på sky-intervjuen idag har jag aldrig sett, och vill inte se. Bäst var pausen när killen frågade om det var den titel som de jobbat hårdast för att vinna. -Paus, och sedan ett motvilligt Ja, jo, det är det u för det är den här som fansen vill ha. Så fan heller han tyckte och förlusten i Milano svider fortfarande. Så ska det vara. Skitsamma för idag är vi mästare i kavaj med allt vad det innebär.

För de som inte har en aning om vad det handlar om så är det fotboll och det är Engelska premier leauge. det är säsongen när Chelski med "den utvalde" inte vunnit utan det är Manchster United som tagit titeln åter. Det är röda djävlar och demoner som flyger genom världen inatt. Det är ett Manchester som verkligen förtjänar det efter den säsong de gjort. En säsong som är tuff att se tillbaka på med de förbättringar av truppen som INTE gjordes före säsongen, jaja Carrick säger ni då men så jävla bra har han inte vart. Jaja, skitsamma för idag är det klart. 7 poäng före med två matcher kvar. Ridå Abramovitch och oljemiljoner, ridå för världens dyraste lag.

Anledningen till kavajen är såklart att Chelsea idag mötte Arsenal i en match de var tvungna att vinna för att ha en chans. Jag höll alltså idag på Arse, något som gjorde mig lätt illamående men som ändå kändes bra vid slutsignal. det var en bra match med mycket bra spel och många många alldes för bra målchanser för att sluta 1-1. Bäst av allt var efter-intervjuen med "den utvalde". Den specielle Chelskitränaren Mourinho fårn Portugal har ett horn i sidan till alla och har alltid förmågan att underhålla och skicka pikar hit och dit när han intervjuas. Så här gick det till:

"Well, we of course congratulate the Champions...... matemathicly" Matematiskt! underbart, vidare säger denna citatmaskin: "Manchester United must thank their players, their staff, their coach, their great fans..... and everyone elso whop has helped them" Alla andra som hjälp oss ja, Den utvalde har fört ett personlligt korståg mot att Man U alldeles för ofta får med sig straffar och att domarna favoritserar. Lite ödets ironi att det var just gårdagens straffräddning av Van der sar som gjorde att detta guldet är klart redan nu. Världens bästa målvakt kort och gott.

Henke Larsson få¨r ingen guldmedalj för han spelade för få matcher, kanske kan han se fram emot en i allsven... När jag skoja bara, där lär det inte bli nån.

Kommentarer

Ok, alla ni med blogg.se-konton. Jag har inte slutat läsa och jag har inte slutat bry mig. Det tycks dock finns någon slags spärr på detta från Spanien nu så jag kan verkligen inte posta några kommentarer alls. Må nu inte detta påverka er negativt i att läsa och kommentera ipitythefool. Jag skriver mina kommentarer och postar dem men ingenting händer. Det är synd för många av er skriver så inspirerat så man måste, men jag kan inte. Illa av mig men inte mitt fel, hoppas den blocken försvinner snart.

Kommentarer för övrigt, de är intressanta. Det har visat sig (efter att jag lärt mig hur man kommer åt sin statistik) att jag kan vara Sveriges/världens minst lästa blogg med 47 enskilda läsare dagligen. Dessa 47 loggar in totalt 213 ggr per dag om man snittar sen jag startade. Det är inte många men det är bra många fler än jag trodde. Jag trodde jag lästes av 10 personer av vilka jag kan nämna alla vid namn, men så var det inte. Bryter jag mot nån sorts bloggregel om jag tvingar folk som läser att skriva hej? Ni behöver inte ha en egen sida, inte ens ha en riktig mail, Knappt ett eget namn. Jag tycker om er alla men ibland behöver man veta om ni är där.

På tal om folk som man inte vet läser ens så går mycket av mina tankar idag till en tjej som blivit väldigt mycket Gbg, en tjej som inte haft så lätta beslut framför sig men som ändå fattat dem. som kanske kommer och hälsar på snart. en tjej som behöver lite sol för att ta bort ett minne, kanske brun utan sol hjälper för stunden? Idag går tankarna till hon som har haft ett tufft år. Till en tjej som är den bästaste i världen. En tjej som jag tror att jag alltid varit lite kär i, en tjej som är en så bra vän som man kan ha. Idag går tankarna till hon som gör det som så många andra är för fega för. Idag är tankarna av kärlek och av medkänsla. Du vet att du är bäst. Jag vet att du är bäst.

Barasådär

Missuppfattning

Oh du elaka stycke av lögn och avundsjuka, håll ditt hemska tryne borta från mig. Inte bara en gång har du visat dig och säkerligen vill du komma åter. Men vik hädan och låt mig vara den positiva jävla poet som jag vill vara. Låt mig vara glad och framåt, jobbig som få när det kommer till idéer men stor nog att att se andras framgång som något bra. Ge mig den där styrklan att ha det tålamod som jag vet att jag har. För fasen, jag är ju pokerspelare, jag är van att sitta och vänta och vänta för att slå till när äntligen rätt chansning sitter. Det är så jag vill leva mitt liv och det är så jag vill ta mig framåt.

Det är nu det startar på riktigt, det är nu vi bygger lite hjärta och smärta. Det är nu som livet kommer i absolut första hand och det är nu som jag inte låter min drömbild av allt påverka allt jag vill göra. Det tog lång tid att nå insikten och det har vart mycket gnäll och tjat på vägen. Livet just nu är dock mycket jobb, det är min karriären och den går framåt. Den gör mig stark och den ser ljus ut. Det är mycket mixed message på mig den sista tiden och allt bottnar i förra resan hem. Många insikter som slog hårt mot mig, många förändringar till det bättre. Jag vet nu att jag nån gång kommer hemåt, det är bara inte nu. NU ska här byggas framtid.

Idag plockar jag fram mina böcker av Dalai Lama igen. Ilskan är borta, in kommer kärleken.

Fridens liljor

Så är det

Men vad hände då? Gick det bra med chefen? Hur är det? Mår du bra? Kommer du hem?

Många frågor har cirkulerat i telefoner och MSN sen mitt förrförra inlägg men det är så att jag fortfarand einte kunnat ha det där mötet. Svårt att fatta några beslut om framtiden utan att ha alla fakta klara. jag kan ju ha så förbannat fel och det hade inte varit första gången jag drar förhastade slutsatser om någonting. Tills dess jag vet gör jag det jag alltid gjort. jag jobbar på och sliter och hoppas på nåt bättre. Men är trött på att hoppas och behöver ha nåt konkret att ta tag i.

Ja, nu blir det annars Graveyardshift i 9 dagar, 17-01. känn på den ni bortskämda studenter. Men jag är ju här för att jobba och inte för att ha semester.

Barasådär

Valborg espana-style

Just nu super sig tuseltals svenskar sig totalt under bordet på en gata nära dig. Valborg måste vara den spritvänligaste tiden på hela året, ja tom mer än midsommar tror jag. Eller kanske inte, det krävs ju ändå en del för att hoppa små grodorna. Men idag är väldigt många fulla och goa. Och det hoppas jag att alla är en dag som denna, Goa och glada. Som göteborgare helt enkelt. det är alldeles för lätt att bli alldeles för full en dag som denna. När otåliga pojkar och flickor sedan får det där lilla fingret sprit för mycket i sig så är det alldeles för lätt att respekten för varandra släpper. Så hoppas jag inte det är idag, idag är en kärlekens dag och låt er därför bli fulla för kärleks skull. Det där är andra gången jag lyckas föra in Eldkvarn i bloggen, det rä den värd. Ja valborg är en galen tid och det är de senaste fem årens studentliv ett tydligt exempel på. Det startas tidigt på dagen i en park på en filt och avslutas kanske i en lerpöl framför TSOOL och Infinite mass, som 2002. eller var det 2001 kanske? svårt att komma ihåg men det kommer nog någon att upplysa mig om. jag minns tydligt hur jag fick leta nycklar i leran och jag minns Anders och Thomas och soffan. och halsband. haha. Usch så internt. Och ingen av dem läser ens här kan man tro

I Espana spelar ingen Soundtrack of our lives eller Infinite mass ikväll. Valborgsfirandet är lite lugnare på alla andra ställen än sverige tror jag. Vad är egentligen Valborg funderar jag nu? Det har jag aldrig brytt mig om innan, för mig har det alltid varit festivalborg i kärlekslandet på studentgatan som gällt. Ja, inte när jag var mindre då, då drog man väl runt på stan hemma i Vbg eller nåt. Inte det roligaste av saker man kan göra kan man lova.

Hur firas då valborg av svenskar i Gib/La Linea? Ja, imitt fall blev det 5 timmars övertid och sen komma hem till grillat kött och potatissallad av något slag. Grillfest på balkongen visst och det fanns kvar till mig. Lycka det. ett glas rött till det och så var den långa dagen glömt. Och det är bra mycket bättre än att dra runt på stan. Om det slår TSOOL tvivlar jag på men det var ändå så länge sen så guldfiskminnet har tapppat det.

I pity min chef som inte var på kontoret idag ens, och mitt slutspelskägg som jag tröttnade på och rakade av.

Barasådär