Mästare i kavaj

Mästare alltså. I kavaj. Men Sir Alex såg mer ut som om han kom rakt ur en inspelning till Bridget Jones Dagbok 7 eller vad de kan vara inne på nu för så urringad skjorta som han hade på sky-intervjuen idag har jag aldrig sett, och vill inte se. Bäst var pausen när killen frågade om det var den titel som de jobbat hårdast för att vinna. -Paus, och sedan ett motvilligt Ja, jo, det är det u för det är den här som fansen vill ha. Så fan heller han tyckte och förlusten i Milano svider fortfarande. Så ska det vara. Skitsamma för idag är vi mästare i kavaj med allt vad det innebär.

För de som inte har en aning om vad det handlar om så är det fotboll och det är Engelska premier leauge. det är säsongen när Chelski med "den utvalde" inte vunnit utan det är Manchster United som tagit titeln åter. Det är röda djävlar och demoner som flyger genom världen inatt. Det är ett Manchester som verkligen förtjänar det efter den säsong de gjort. En säsong som är tuff att se tillbaka på med de förbättringar av truppen som INTE gjordes före säsongen, jaja Carrick säger ni då men så jävla bra har han inte vart. Jaja, skitsamma för idag är det klart. 7 poäng före med två matcher kvar. Ridå Abramovitch och oljemiljoner, ridå för världens dyraste lag.

Anledningen till kavajen är såklart att Chelsea idag mötte Arsenal i en match de var tvungna att vinna för att ha en chans. Jag höll alltså idag på Arse, något som gjorde mig lätt illamående men som ändå kändes bra vid slutsignal. det var en bra match med mycket bra spel och många många alldes för bra målchanser för att sluta 1-1. Bäst av allt var efter-intervjuen med "den utvalde". Den specielle Chelskitränaren Mourinho fårn Portugal har ett horn i sidan till alla och har alltid förmågan att underhålla och skicka pikar hit och dit när han intervjuas. Så här gick det till:

"Well, we of course congratulate the Champions...... matemathicly" Matematiskt! underbart, vidare säger denna citatmaskin: "Manchester United must thank their players, their staff, their coach, their great fans..... and everyone elso whop has helped them" Alla andra som hjälp oss ja, Den utvalde har fört ett personlligt korståg mot att Man U alldeles för ofta får med sig straffar och att domarna favoritserar. Lite ödets ironi att det var just gårdagens straffräddning av Van der sar som gjorde att detta guldet är klart redan nu. Världens bästa målvakt kort och gott.

Henke Larsson få¨r ingen guldmedalj för han spelade för få matcher, kanske kan han se fram emot en i allsven... När jag skoja bara, där lär det inte bli nån.

Kommentarer
Postat av: Linus

hmm jaävlig tråkigt det där, höll ju inte på arsenal, men det gör jag ju alltid, det är färövrigt anders limpars förtjänst. jaja bättre Man U än den utvalda ialla fall, det är faktiskt en person jag tror att jag skulle vilja "dra på käften!"

2007-05-07 @ 11:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback