England? U-land heter det!

60 miljoner människor kan ha fel. Så fantastiskt är inte Storbrittanien, eller ens England, eller ens London, där jag bor. Vi vet alla om heltäckningsmatteproblemet, visst? ja, tillockmed på toaletten, helt sjukt. sen ha vi en-glasfönstren som man inte öppnar utåt eller inåt utan upp och ner, Det borgar för drag kan jag meddela er som läser detta från gamla goda Sverige. eller nåt annat land som faktiskt kommit ur Järnålder. Nu är inte jag nån historiker direkt men visst var det ganska länge sen? Niklas? Emil vet säkert. finns säkert på fråga i TP och då vet Emil det. England är inte ur den tror jag. Vad har vi mer då? diskmaskin i köket och varmvattenberedare på samma ställe. Varför inte? alla vill väl ha tvätten där det finns matos. Fullständigt normalt säkert. Bra tryck i duscharna är det och elementen behöver man ju knappt ha på heller, eftersom det drar en del så är det ändå ingen idé liksom. Vi köper filtar istället kanske. Och ser på Tv med inomhusantenn, helt sjukt. 

och detta betalar man minsat 3 ggr så mycket för som hemma. och det köper jag, det är ok. Men vissa dagar rinner det över. vissa dagar blir man förbannad. Vissa dagar så... aaargh!

Skitland ibland. upprinnelsen till detta goda vänner är att jag tröttnad på att ha slumpvis uppkoppling på internet utan skaffade helt enkelt bredband till lägenheten. Naturligtvis fick jag först dra in telefon i lägenheten för det fanns det ju inte, eller jo, det fanns det men vi kund einte hitta det bara. Så den var inkopplad ett par veckor utan att vi visste det, ingen brydde sig om att berätta iaf. Skitsamma. Hemnummer har vi iaf. 

+44 (0) 207 723 51 38. ring gärna, Jag, sofie, jakob eller carro svarar, låter ni som en försäljare så ljuger vi och lägger på. 

Bredband var det ja. Eller smalband som vi snarare har eftersom vi knappt har något alls. Faktiskt inget alls. beställde 30 nov, skulle komma 11, ringde 13:e det var nåt fel, kommer 27:e, ringer 23 och kollar, ja det kommer den 27:e, Gött, det var igår. Ringde 28:e, det kommer den 5:e. 

Va?

Hur går det till. jag sitter emd ett papper i min hand som garanterar att jag har det den 11:e november men det kommer (kanske fortfarande) den 5:e december. Är det ok? Det tycker inte jag och eftersom jag jobbar i branchen (customer relations då, inte bredband) så skrev jag det mest pedagogiska lilla mail på kanske 5000 tecken till support på tiscali. Får se vad de säger om det. Jag är inte glad.

Tur att det fortfarande finns grannar att snö fläckvis internet från som sagt. 

Snart är det Jul, då ska jag jobba, har lite ont i halsen och har en lätt höstdepression just nu. Livet är gott som ni hör. tror jag behöver tröst. ge mig jag vill ha. ett alterbativ till tröst kan vara att "rub it in" strö salt i såren eller vad som, en reaktion behöver jag. det bästa vore om tiscali fortsätter att lura mig för då kanske jag tvingas leta upp ett kontor eller så. Det skulle vara kul. Vet inte vad jag skulle göra där dock för jag är ju ganska feg också, jaja. det ordnar sig. 

I Pity the fool som skapade tiscalis kundtjänst och alla idioter som jobbar där med sin skotska och indiska accenter. Jag förstår inte!

bortglömda lilla bloggen

Ja, helt bortglömd börjar den bli, gamla fina bloggen. Blir kanske så när man har jobb och göra och så. Har nkappt tid att hålla koll på alla vänner ens. Men det är skönt att ha ett jobb, skönt att tjäna pengar även om jag noig aldrig varit så pank som jag är just nu. Det är spännande det där, att bli pank när man borde ha som mest. Hur funkar egentligen det där?

Ja, strunt samma kanske. Ska ju jobba största delen av tiden iaf. Tiden går ganska snabbt just nu förresten. Tre hela månader har jag jobbat på ladbrokes nu, kanske dags att dra vidare då. Har iaf sökt ett nytt jobb här på företaget. Nordic CMR coordinator of poker, det ni!

Hoppas innerligt att jag får det, det skulle betyda mycket för mig att någon tror på mig, men man ska inte skriva för mycket om sådant här kanske. Kan bli till min nackdel sen kanske. Borde kanske skriva ett inlägg om hur olagligt det egentligen är att ha ett spelmonopol som svenska spel har. Men kanske ska prata med min evetuella framtida chef om det först. Läs annars om på det
ladbrokes.se. 

Annars är söndagen precis osm vanligt, jobb ochs e på fotboll, spela lite backgammon och frå stryk av Trond, den norske BG-kungen. Fan, jag lyckas aldrig vinna eller ens komma nära. det är för övrigt den nya grejen som kommer, Backgammon. Skynda er ut och fynda ett spel och lär er spela så finns det mycket pengar att göra, inte lika mycket som i Poker såklart men mycket.

Har funderat en del på hur jags ka gör amed min pokervinst som jag tog på storgatan i maj. Jag ska ju hålla i nästa ju. Kanske blir tufft att ha den här i London ändå, hyra ett bord på ett casino och sitta där. ska kolla på de möjligheterna. Fram tilld ess tycker jag att ni ska regga er på www.ladbrokespoker.com så kanske vi syns på ett bord snart.

ha det gott

Familjen

är på besök. Inte så mycket tid att skriva då. Mest turistande och prat om hur det är och så. Det är underbart att ha dem här, det är det verkligen. saknar dem så mycket dagligen så när de väl är här så kan man knappt förklara för dem hur mycket man uppskattar att de är här. Hoppas de vet. 

Idag är det lördag, imorgon söndag, då ska jag jobba, som vanligt kan man tycka. Jobbar mycket söndagar. Bra att jobba då, dubbel betalt, inget finkostymstvång och nästan inga chefer där. 

Sorry andreas om du läser det här men ibland är det skönt utan hammarbyare. 

Som sagt är familjen här och även sofies familj är här, dags att ta hand om dem nu, 


Ha det gott mina vänner



Elfsborg

Just nu avgörs det. Elfsborg eller AIK, AIK eller Elfsborg. Gult mot svart mot gult mot svart. Det är väl knappast en hemligehet vad jag hoppas på och just nu hoppas jag mer än allt annat att det blir Borås som står i guldjubel ikväll. det är liksom dags nu. Bort från storstäderna med bucklan. Till borås, till en klubb som verkligen förtjänar den. När ni läser detta så vet vi alla. Men inte jag, inte nu. Usch så nervöst då. Heja Elfsborg iaf. Jag hoppas iszhizaki avgör. Och så hejar jag på sidleds-danne idag. För första gången.

Fler lag som jag hejer på idag är West ham mot arsenal och Tottenham mot Chelsea.

Igår spelade jag pokerturnering och om den tänkte jag skriva imorgon. Jag åkte på bubblan för er som vet vad det är, det är inte så kul. Men ikväll kan allt vara glömt.  

Heja Elfsborg