bortglömda lilla bloggen

Ja, helt bortglömd börjar den bli, gamla fina bloggen. Blir kanske så när man har jobb och göra och så. Har nkappt tid att hålla koll på alla vänner ens. Men det är skönt att ha ett jobb, skönt att tjäna pengar även om jag noig aldrig varit så pank som jag är just nu. Det är spännande det där, att bli pank när man borde ha som mest. Hur funkar egentligen det där?

Ja, strunt samma kanske. Ska ju jobba största delen av tiden iaf. Tiden går ganska snabbt just nu förresten. Tre hela månader har jag jobbat på ladbrokes nu, kanske dags att dra vidare då. Har iaf sökt ett nytt jobb här på företaget. Nordic CMR coordinator of poker, det ni!

Hoppas innerligt att jag får det, det skulle betyda mycket för mig att någon tror på mig, men man ska inte skriva för mycket om sådant här kanske. Kan bli till min nackdel sen kanske. Borde kanske skriva ett inlägg om hur olagligt det egentligen är att ha ett spelmonopol som svenska spel har. Men kanske ska prata med min evetuella framtida chef om det först. Läs annars om på det
ladbrokes.se. 

Annars är söndagen precis osm vanligt, jobb ochs e på fotboll, spela lite backgammon och frå stryk av Trond, den norske BG-kungen. Fan, jag lyckas aldrig vinna eller ens komma nära. det är för övrigt den nya grejen som kommer, Backgammon. Skynda er ut och fynda ett spel och lär er spela så finns det mycket pengar att göra, inte lika mycket som i Poker såklart men mycket.

Har funderat en del på hur jags ka gör amed min pokervinst som jag tog på storgatan i maj. Jag ska ju hålla i nästa ju. Kanske blir tufft att ha den här i London ändå, hyra ett bord på ett casino och sitta där. ska kolla på de möjligheterna. Fram tilld ess tycker jag att ni ska regga er på www.ladbrokespoker.com så kanske vi syns på ett bord snart.

ha det gott

Kommentarer
Postat av: niklas

jag kommer i april, då jävlar kan vi spela poker, men framförallt dricka öl och akta oss för terrorister..

2006-11-19 @ 19:30:23
Postat av: Foffi

Ja så blir det. Och då kommer jag slå er alla, för jag är Rickards pokerelev. Vi har tom kurslitteratur och allt. Då får jag mitt stora pokerprov när Öret-gänget kommer hit.
Fast det är klart...mycket öl är viktigare än allt annat.

2006-11-19 @ 20:34:58
Postat av: Majsen

En pokerträff i London är ju en ypperlig tidpunkt att även boka in en vinprovning (läs vinfylla) kanske?

2006-11-20 @ 19:23:55
Postat av: Cajsa

Väldi många "kanske" fick du iaf in i det däringa inlägget.. sånt lägger jag märke till. :) Lite konstig, jag vet...

Postat av: Rickard

fan, skulle ju sluta med kanske-na. ÖL, Vin och terrorister ska vi alla utsätta oss för bara ni tar er hit för bövelen.

2006-11-21 @ 09:50:40
URL: http://ipitythefool.se
Postat av: Kattis

Ja, en kopp kaffe men en god gammal kårvän! I like.

2006-11-21 @ 10:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback