Elfsborg

Just nu avgörs det. Elfsborg eller AIK, AIK eller Elfsborg. Gult mot svart mot gult mot svart. Det är väl knappast en hemligehet vad jag hoppas på och just nu hoppas jag mer än allt annat att det blir Borås som står i guldjubel ikväll. det är liksom dags nu. Bort från storstäderna med bucklan. Till borås, till en klubb som verkligen förtjänar den. När ni läser detta så vet vi alla. Men inte jag, inte nu. Usch så nervöst då. Heja Elfsborg iaf. Jag hoppas iszhizaki avgör. Och så hejar jag på sidleds-danne idag. För första gången.

Fler lag som jag hejer på idag är West ham mot arsenal och Tottenham mot Chelsea.

Igår spelade jag pokerturnering och om den tänkte jag skriva imorgon. Jag åkte på bubblan för er som vet vad det är, det är inte så kul. Men ikväll kan allt vara glömt.  

Heja Elfsborg

Kommentarer
Postat av: Kattis

Grattis till guldet!

Postat av: Foffi

Grattis från en besviken men stolt gnagare. VI gjorde allt vi kunde in i det sista, denna gång räckte det inte. Elfsborg har varit bättre i 25 omgångar, då är det klart att det inte spelar ngn roll om man vinner med 3 eller 1 noll i sista omgången.

2006-11-05 @ 19:07:04
URL: http://foffilie.blogg.se
Postat av: Anna

Jajamän så var det klart.... nu är det fest!

2006-11-05 @ 23:05:30
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: Ylva

Stort grattis till glädjen!
45 år är en lång, lång tid att vänta, haha. Är Continental Star också svart/gula, eller får det plats fler färger i hjärtat?

Kram!

2006-11-05 @ 23:11:41
URL: http://helalivet.blogg.se
Postat av: mats g

Grattis dårå.. guldet gick iaf inte till stockholm, utan till slätta! Försök leta på tv4.se och bilder från guldfesten och se Stefan Andreasson skrika: "HÅLL KÄFTEN!!" till Patrik Ekwall allt vad han orkar. Så jävla kul tv! Han var aprak om du inte kunde gissa det...

2006-11-06 @ 09:07:13
Postat av: nikkas

vilken jävla dag för herr pettersson, guld till elfsborg, torsk för både arsenal och chelsea..blir inte så jävla mycket bättre än så va? du slapp ju för övrigt också att slippa se det som mats skrev om här uppe..så jävla pinsamt..

2006-11-06 @ 10:40:32
Postat av: Linus

jag vill ju se... borde jobba men nu får man leta på nätet efter rooliga klipp i stället, hamen så kan det gå.

2006-11-06 @ 10:54:47
URL: http://gunde.blogg.se
Postat av: Linus

ja men herregud!!!!!!!!!!!! nu har jes sett det Fyran är sköna och lägger upp en egen fil på idioten! vad tänker karln med?? allvalrigt har han haft Maria Borelius som mediacoach? All respekt åt att man ksa var så full och glad man vill när man vunnit SM och framförallt när man gjort det han har med Elfsborg men han kunde ju kanske ha väntat med dom sista tio vodkaredbullen tills sena nyheterna var sända och alla mediamänniskor också var apraka på gratissprit.

2006-11-06 @ 11:13:18
URL: http://gunde.blogg.se
Postat av: mats g

Visst är det kul!? Jag sitter och fnissar fortfarande.. Men Rickard, hur går det i europa? Alla medier och "experter" dissat Elfsborg nåt så fruktansvärt här och likställer deras chans i europa med att Linda Skugge ska få nobelpris eller nåt. Jag tror det kan funka bra, jag tror på't!

2006-11-06 @ 12:50:01
Postat av: Linus

idag fick vi en fotbollsblogg! men mats det är ju det som är så bra med Elfsborg i Europa, dom har sagt att det kommer att ta många år innan europa är aktuellt, till skillnad från vissa andra allsvenska lag som säger att dom ska vinna både det ena och det andra. Tror också just därför att det kommer att gå bra, vore jävligt kul om dom lyckades kvala in en bit i championsleage.

2006-11-06 @ 14:28:46
URL: http://gunde.blogg.se
Postat av: Lollovisen

Jag sa grattis redan i lördags men jag säger det igen... grattis... fina färger har ni iaf! Till och med jag finns med på nätet... haha men var säger jag inte och inte fan skriker jag hållkäften men jag tror att jag säger liksom en hel massa! haha

2006-11-06 @ 20:19:44
URL: http://lollovisen.blogg.se
Postat av: Rickard

Elfsborg i Europa med det lag vi har nu kommer inte funka. Med nyförvärv som håller så kanske. Men framförallt gäller det att hålla i nyckelspelare till nästa säsong. Ingen lag lyckas ju försvara sitt guld i det här landet ju. det rä så man bygger för framtiden.

Gulsvart i all ära men egentligen brinne rju hjärtat mest för Rött och svart med vitt som inslag, som UNITED, eller Continental stars då. Men jag har en skitful blå målvaktströja, känns inte alls bra.

2006-11-07 @ 15:13:31
URL: http://ipitythefool.se
Postat av: Linus

är målvaktströjan värre än den i Claesohlssons korpen lag? fast den är åandra sidan skitcool om man tänker på att den är den som schmichel att när han lirade i united. http://www.bbc.co.uk/spanish/images/ciencia000609penalg.jpg

2006-11-07 @ 16:39:41
URL: http://gunde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback