Storstadsidyll

Precis hemkommen från en förmiddag/mittmiddag på stan. Göteborg är bra jävla läckert nu. Solen skiner, havet är glasklart och på Heden skojar brassarna med svenskarna med stora leenden á la Ronaldinho.

Det är Gothia Cup i stan och även om jag trodde att jag fullständigt skulle hata det faktum att hela stan är full av självsäkra kaxiga fjortonåringar fårn hela världen som gapar och skriker hela tiden så blev jag förblindad idag. Såg ett lag som hette något som pequeniniho de jugadores eller nåt liknande. De var 15 år och skojade friskt med ett lag som hette nåt så läckert som BO FF, även kallade Bosse. Bosse var också de 15 men såg mer ut som om det var 12 år i jämförelse med de alldeles för snabba, tekniska och taktiskt överlägsna brassarna. Matchen blev bara 3-1 men målchanserna var kanske 22-0 till de sydamerikanska hjältarnas fördel. Ja, 22-0 trots 3-1, målet var ett självmål på Bosses enda hörna. Brassekillen gjorde ett självmål med en cykelspark som gick fel och så blev det mål för Bosse med 2 min kvar. Tanterna (Bosses morsor) på läktaren trodde då att de kunde vända matchen. de tystnade snabbt när Ronaldinho i pequeninhos dribblade alla i Bosse och sköt i kryssribban från 20 meter. Ja, han hette ju inte det men han hade lika kul iaf.

Det är så vackert här, men man ser skiten med.....

den divigaste av alla Bosse tappade humöret och armbågade mittbacken från Brasilien (ja, de hade bara en!) i slutminuten och Tanterna applåderade och tränaren high-fivade divan, pinsamt. Lång hår hade han också, och skosnöre, ingen i Brasilien hade långt hår, de vann ändå.

Annars leker livet, Har haft besök från Vargön i helgen (Anders Olsson) så det var femkamp på Liseberg, mat hemma hos thomas och utgång på Nivå som var på tapeten i lördags. Underbart med gamla härliga vänner som tittar förbi och livar upp. Söndagen vare n slappdag på klipporna och sen var den dan över och bio på kvällen och alldeles alldels underbar helg till ända. Borde finnas fler såna helger och det finns det säkert också. Behöver bara leta upp dem kanske.

Nu är prio ett att leta upp ett spelprogram för Gothia så man kan lägga sig i solen och se sambaboll mer denna veckan. Otroligt att man kan tillbringa sin semester så härligt laidback egentligen men så är det.

Har fortfarande inte träffat nån som hete vare sig Glenn eller Patrik Sjöberg, mkt irriterande.

I pity the fool som inte kan lära sina spelare respekt.



Kommentarer
Postat av: Annisen

va? ingen glenn? Är sjukt besviken!

Postat av: Gustavamal

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.

2009-02-17 @ 08:28:23
URL: http://gustavamal.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback