Continental Star

Det är vad jag är nu. Signad och klar, premiären är avklarad och min livs första match på engelsk mark är därmed avklarad. Det hela handlar om fotboll såklart, så ni som är komplett ointresserade kan kanske sluta läsa här och hoppa på lite längre ner där det kanske, men bara kanske, inte handlar om fotboll. Jag tillhör alltså nu Continental Stars, ett ganska mixat lag i södra London. Det består av mig, två norrmän, en fransman/grek och resten av killarna är från Gambia/Nigeria/Kongo. Intressant mix kan jag lova. På träningarna eftersträvas positiv diskrimuinering när tränaren tar ut lagen då han alltid börjar med oss icke-svarta (för att vi inte ska känna oss utanför eller nåt) Till saken hör då att tränaren heter James någontingsvårtattuttala och är jättesvart. därför den positiva diskrimineringen.

Igår var iaf första matchen för mig och som målvakt vill man ju hålla nollan och som fotbollsspelare vill man ju vinna matcher. Jag gjorde nu inte vare sig det ena eller det andra. Vi fick stryk mot serieledarna med 2-0 men det gick bra för mig ändå. Tog en straff, nosade på krysset när jag tog en nick, tog några frilägen osv. Jag och laget var nöjda med migsjälv men det hade varit bättre med en seger. Jaja, så är det. En sak med engelsk fotboll är precis som man tänker sig, det är föärbannat hårt. Förbannat hårt. Såhär dagen efter kan jag räkna dobbar i min högervad och jag ser tydliga spår på mitt vänsterknä. Spår som visar att motståndaren körde med filade metalldubbar som han med glädje körde in i mitt knä/lår. Lite blod och så men jag tror jag överlever det. Ute på planen var dubbarna-före-tacklingar snarare regel än undantag och det var mycket svordomar och hat mellan spelare. Precis som det ska vara i england. En del gyttja var det också på planen och det blåste ganska kallt. Det hade såklart regnat innan.

Som ni hör så trivdes jag som fisken i vattnet och det var uinderbart att vara tillbaka på planen, önskar jag kunde spela nästa lördag igen men nästa lördag är det pokerturnering på Ladbrokes Casino i Paddington och jag tänker vinna den. Bara så ni vet.

I pity the fool som filade sina dubbar innan han tacklade mig med dem.

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Haha, låter råkul ju!! Intressant mix av människor oxå.. Grattis till straffräddningen trots förlust! :)

Postat av: niklas

vaihelvete!!!!!! tackla en målvakt var det värsta jag har hört! som tidigare målvakt så ja..fan, jag finner inga ord. spö ska dom ha!

2006-10-30 @ 11:22:02
Postat av: Foffi

Antligen...det ar jag, Magdalena Graaf Posh och alla de andra fotbolssfruarna :D I am one of them....
Nasta match ar det jag som star och vinkar pa laktaren, med senaste modet och en liten hatt och grejer....ni ska fa se.

2006-10-30 @ 14:12:40
URL: http://foffilie.blogg.se
Postat av: Lollovisen

Haha fan vad skoj! Fotboll i gyttja!

2006-10-30 @ 16:42:17
URL: http://lollovisen.blogg.se
Postat av: rickard

du får gärna komma hit och spöa dom nästa gång niklas

2006-10-30 @ 17:14:28
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: Linus

Eftersom jag vet att niklas inte är mycket för att spöa folk, inte ens mkt för att stå och se elak ut i närheten av spöandet så kommer jag med nyckelknippan i högsta hugg och är din backup nästa gång det behövs!

2006-10-31 @ 12:18:52
URL: http://gunde.blogg.se
Postat av: Petter

Ah, rördes nästan till en tår när jag läste inlägget! Underbart! Så ska fotboll spelas! Bravo! Nu är ju du iofs en "southern-fairy", om du vill ha mer regn, blåst, gyttja och personligheter åker du norrut. Allting norr om London är ju norr. Fast huvudsaken är ju att man slipper Totti-typerna. Adjöken!

2006-11-01 @ 11:31:06
URL: http://festligtnamn.blogg.se
Postat av: Anna

Foffi... om du ska ha hatt och grejer då måste jag vara där och se spektaklet! ´Säg till i god tid så jag hinner slänga mig på flyget.. självklart kommer jag har kameran i högsta hugg för att dokumentera!

2006-11-01 @ 11:49:20
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: Andyreas

Idag ar det onsdag (eller, det va det nyss) sa jag sitter har o saknar inomhusturneringen i orebro, bara sa du vet det!
rickard, erkann att du saknar att gora arets mal med din tunga slagga som mest kan liknas vid ett slagskott.
o till petter sager jag, tottityperna ar varldsmastare.
doei (som folk sager nar dom sager hej da i stefan pettersson-land)

2006-11-02 @ 00:30:18
Postat av: mats g

Är han grek eller fransman? Eller 50-50? Eller vet ni inte? Vad gör Basse? Water boy?

2006-11-02 @ 10:58:46
Postat av: Emil

Ja, vad ska man säga? English footy är det bästa. I alla fall att titta på =) Kul att du är igång, Rickard. Nästa match får du "råka" lägga en skön tvåhands boxning på någons näsrot.

2006-11-05 @ 12:28:47
Postat av: Berntgunn

Your site is best.!!! Be happy , have a nice day

2009-02-12 @ 12:28:58
URL: http://berntgunn.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback