inget speciellt

Jag antar att jag borde skriva ett blogginlägg nu men jag orkar helt enkelt inte, kanske har jag skrivit av mig allt jag har de sista inläggen, kanske är jag bara trött eftersom jag inte sov så mycket inatt, eller för att alla som ringde mig på jobbet idag var idioter. Kanske är det så att det är mig det är fel på eftersom jag tycker att alla är idioter. Det kan mycket väl vara så. Skulle inte förvåna mig det minsta.

Detta börjar utveckla sig till ett blogginlägg iaf så jag avslutar lika abrubt som jag började. Nästan lika abrubt iaf. Jag ska också tipsa om blogghimlens nyaste stjärna: Linus G, min gamle kårvapenbroder, har äntligen startat sin hockeyblogg där han filosoferar fritt. Oftast om sitt älskade Färjestad. Själv håller jag på Frölunda, det är inte så roligt nu. Och Elfsborg, fast det är roligare, nästan jämt.

Kommentarer
Postat av: Foffi

Fuck Elfsborg!! Nu skiter jag i familjefriden. Vad hände? var fick Hammarby sin dolda kraft ifrån?? Oh well, det är klart. Elfsborg...jo...om jag bortser från mitt gnagande så blir jag glad om de vinner. Fast det vore sjukt surt på samma gång. Äh ni fattar!!

Postat av: mats g

Håller med Sofie... Fuck Elfsborg!

Alltså, ha inte dåligt samvete för att du inte orkar/vill blogga. Gör som jag och kommentera andras bloggar, spar tid och kraft. Men annars har du rätt, alla andra ÄR idioter. Jag tror det är tack vare Dalai Lama som du har kommit till insikt om detta.

2006-09-28 @ 09:02:09
Postat av: Lollovisen

Jag undrar oxå vad som hände med bajen, de kan bara vinna en gång på 106 eller 109 år... det såg ju bra ut... fuck elfsborg! :)

jag tror Mats har en poäng Dalai Lama var den som kom med insikten ;) och Ja alla andra är idioter! tur att vi finns och kan balansera det hela :)

2006-09-28 @ 11:12:36
URL: http://lollovisen.blogg.se
Postat av: Linus

Har en kompis som hävdar att 98,5 % är idioter, prova den tesen en dag på stan så ska ni få se att det stämmer hyfsat bra.

Kul det här med blogg annars, funderade på varför, jag var så sent som i förggår anitblogg.

Har lite svår att Säga Fuck Elsfborg när hela min Famros släkt kommer från det regniga lilla helvetet, Farmor gick bort för typ två veckor sedan och just därför så tror jag att dom har en extra ängel som hjälper dom iår, det borde ta mig tusan hålla hela vägen.

2006-09-28 @ 12:19:25
URL: http://gunde.blogg.se
Postat av: Rickard

ok, det här är verkligten inte ok, man säger inte det fula ordet och sen det fina ordet Elfsborg på min blogg. Klarar ni inte av att vi för en gångs skull leder allsvenskan så kan ni sluta läsa i bloggen för gott. Det är sådant här som gör mig ledsen på riktigt. Jag må inte gilla AIK, IFK, Färestad och allt ni håller men vad har en fantastisk klubb som lilla elfsborg gjort mer än värvat spelare med hjärta för klubben alternativt som de redan själva har fostrat från början. Det är annat än man kan säga om andra klubbar. Det är en otrolig avundsjuka som härjar när ni säger så och det gör mig inte glad. Inte alls. Förväntar mig fantastiska ursäkter och förklaringar inom kort.

2006-09-28 @ 14:36:08
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: Annisen

Jag säger bara en sak! Heja Elfsborg.... Sen vill jag som vanligt slå ett slag för MODO..i år är det er tur!

2006-09-28 @ 21:05:51
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: Johan

Rickard, har en kollega härnere som är från Vargön! vad är oddsen? han är -76´a o det roliga är att han inte vet vem du är. Vad är oddsen PÅ DET??
Förresten har AIK torskat båda derbyna mot Bajen i år om jag inte helt missminner mig.

2006-09-29 @ 11:39:52
Postat av: Lollovisen

Haha nja jag vet inte om det behövs en ursäkt egentligen. Eftersom det inte var på så extremt stort allvar, typ inte alls på allvar. Jag engagerar mig inte i toppstriden så fasligt.

Jag är bara glad att AIK är tillbaka och vinner över DIF! Om Elfsborg vinner guldet så är jag glad för sin skull min gode vän! Kram!

2006-09-30 @ 12:04:50
URL: http://lollovisen.blogg.se
Postat av: Magnus

Jag är inte dummare än att jag inser nyttan av en viss kunskap.
Men jag känner mig inte säker på vad som är viktigt och vad som inte är det.
Jag saknar inriktning. Översikt.
Hur får man översikt?
Kanske kommer det med åldern. Men kanske inte.
Ska jag bara gå runt och vänta som en annan fåntratt?

//E.L

2006-10-01 @ 13:00:08
URL: http://timetokillistimetospill.blogg.se
Postat av: Foffi

Jag behöver inte be om ursäkt för ngnting!! För om du tycker det har du inte läst mitt inlägg ordentligt. Punkt. Det måste ju vara tillåtet att bli ledsen när man tappat en serieledning. Eller?

2006-10-01 @ 16:44:37
URL: http://foffilie.blogg.se
Postat av: niklas

http://basknas.blogg.se/

2006-10-16 @ 17:41:10
URL: http://basknas.blogg.se/
Postat av: Corneliusmaja

Thanks for the information

2009-02-23 @ 11:11:54
URL: http://corneliusmaja.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback