Radera

Har gjort något som jag aldrig gjort innan just nyss. Jag raderade med flit allt jag skrivit som blogginlägg. För det var blaj. Det stod ingenting viktigt alls och det var kass. Jag ullständigt raderade det. Tog bort. För att aldrig komma tillbaka. Och så startar jag om såhär. En av grundpelarna med den här bloggen är och har alltid varit att jag skriver från A till Ö och sen får det vara bra. Inte för mycket tanke och planering. Men idag gick det inte, blev för ofokuserat och trist helt enkelt.

Bloggen har fått sig ett uppsving med läsare ser jag på statistiken, det förstår jag inte varför det hänt. Det är å andra sidan mycket saker jag inte förstår. Hur flygplan kan flyga och sånt. Fattar inte. Men man måste inte förstå allt. Tror jag.

Var mycket poker igår. Först jobba heldag med det, sen pokerturnering på casinot och sen egamingfest på klubb 22 som ligger på 22 våningen i enda höghuset på Malta. Jobbet var trist, Turneringen uselt spelad men Club 22 var coolt. Och mycket folk. Knöt som vanligt till sig lite kontakter och kom därifrån med tre jobbförslag från andra sidor. Men jag ska åka hem nu. Det har de svårt att förstå. Men jag förstår. Det är det viktiga

Har ruggigt mycket längtan hem nu. Jag är klar med det här. Dags att starta nästa del av livet. Den som kickstartar 19 dec och får en liten halt mellan 7 jan och 24 jan då jag måste tillbaka till Malta. Men tiden runt Jul och Nyår kommer ge mycket svar. Innebära mycket känslor och få mycket saknad att försvinna. Det är nåt att se fram emot.

Barasådär

Kommentarer
Postat av: Kattis

Jag förstår nu! Tack för sporadiska samtal idag, gjorde fredagen lite ljusare!

kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback