Jag är med kamera numera

De som känner mig vet om mitt otroliga intresse för fotografering och hur jag ofta springer runt med kameror och verkligen älskar att vara med på kort och så... Vänta nu, är detta sant? Nja det kan man väl inte riktigt säga kanske. Jag har aldrig ägt en digitalkamera och den kamera jag faktiskt har är en skön sak som jag fått/lånat av min käre far. Han köpte den 1978 och det var den absolut sista kameran av den typen utan autofokus. Då förstår man hur avancerad den är.

Anywhooooo. Jag har fallit för trycket och har väl lite accepterat att (kanske) digitalkameran inte är en lika stor fluga som internet är. Jag har skaffat mig en, köpt en rent av. ett rent impulsköp på Heathrow airport såklart, i sann rickardanda. Inte kollat upp innan utan rakt in och ta en kamera som ser läckrast ut bara. Jag köpte en svart Samsung NV3 för de som undrar, 7 megapixlar och grejer. Är det ens bra? tror det.

så, med denna kamera har jag beslutat mig för att se min omgivning. Jag kommer att lägga upp mina bilder på ett ställe som heter tabblo.com och just denna första fotosession hittar ni precis genom att
klicka här.

Det får vara det. Förhoppningsvis kommer jag inom kort att lägga upp lite fler bilder.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej broder.
Kul att se lite bilder där du bor blir bara mer sugen på att komma till dig o hälsa på.
Massor av kramar

Postat av: Rickard

Hur kan syster Maria posta från lilla lovas blogg tro? Det är väl inte så att du spökskriver på lovatrulsa?

2007-02-27 @ 22:59:02
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: maria

Det blev nåt fel vet inte varför.

2007-02-28 @ 07:15:53
Postat av: mats g

1. Jag vill se kort på aporna.
2. Har killen på sig en Sunderlandtröja på kort fem?

Fortsätt ta kort, det är svinkul. Jag går också i tankar om att köpa en kamera, men det kommer nog att rinna ut i sanden som alla andra projekt.

2007-02-28 @ 09:16:47
Postat av: Petra

På tiden att man får se lite av din omgivning. Ser ju inte helt dumt ut. Om du e snäll kanske jag kan skicka en bild på snön här i "skitfinland"...
(inte för att jag är avis eller så...*ler*)
Kram

2007-02-28 @ 14:55:46
URL: http://inmyheadandaroundit.blogg.se
Postat av: niklas

fan, ser ju för jävla taffligt ut i GIB asså..eller inte, jävla helvete. våren är dock på antågande öven i örebro, idag har det bara snöat cirka 1 decimeter till skillnad från gårdagens meter..eller så

2007-02-28 @ 19:16:36
URL: http://www.skitliv.org
Postat av: Rickard

Nu finns det kort på tre apor. Inte så bra men iaf tre apor. Länken som heter tabblo.com bland mina länkar kommer direkt till alla mina bilder.

sunderlandtröja är det, stackars killen vet väl inte vad han tagit på sig, säkert turistjävel.

Gib taffligt? som fan, vart tror du att jag bor? Det är inte Monte Carlo eller Monaco direkt.

Inga bilder på snö tack, tycker inte om snö, oavsett om det är från Öret eller skitfinland

2007-02-28 @ 19:51:06
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: erika

Okey, säg nu som det är. Behöver du inte ha en grafisk formgivare där nere? Eller en informatör? Eller nån som kokar kaffe?
JAG VILL INTE vara i sverige längre. Det är för kallt och tråkigt. Och jag har inte ens varit utanför dörren sen i måndags för jag är sjuk. Men det är ändå kallt. Man ser det.

2007-02-28 @ 20:21:17
URL: http://nittonkvm.bloggagratis.se
Postat av: mats g

Gött med kort på apor! Örebro hade nästan varit lika fint med apor, kust, uteserveringar och framför allt utan den JÄVLA snön. Hm... Jaja, nu är det mars iaf och skiten håller på att töa bort, men det är klart det kommer att snöa ca 10 dagar till. Skitliv. I oktober slutar jag på AC. Det vore förnämligt om du hade skapat en tjänst på ladbrokes som går ut på att nån (jag alltså) ska sitta å googla poker hela dagarna. Det kan vara mitt drömyrke!

2007-03-01 @ 11:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback