Avslöjandet

Jag hoppas lite att detta kommer i skymundan av dagens stora match mellan Sverige och Danmark och att det missas av så många av mina chefer som möjligt, detta eftersom jag inte hunnit säga det till alla än. Men det är gjort.

Detta har tagit tid av många orsaker, främst att jag inte vill vara ett as mot personer jag verkligen respekterar. Det verkar som om att jag kanske har varit det ändå med tanke på reaktionerna som jag fick när jag berättade in person igår. Det är inte meningen. Jag har också velat vara hemlt säker på att det blir så bra det bara kan och på den fronten så kan det inte blir bättre tror jag. Ni som känner mig bra kommer inte blir det minsta förvånade över att det händer nu. Det finns många av er som borde få reda på det på något annat sätt än här och jag är ledsen för det, att kommunicera detta till alla mina vänner är dock mer eller mindre omöjligt via msn och annat. Det fick bli bloggen. Vad har jag då att berätta?

Först: Jag har blivit befodrad på jobbet, fullfjädrad Nordic Team Manager. Detta hände för några veckor sen. Klättringen mot toppen tar några steg i ett och det känns såklart bra. Innebär i stort inte mycket mer än en massa mer uppgifter a la adminstration och rapporter och ta hand om hela laget. Det skulle bli fint.

Men...

Igår sade jag upp mig.

Jag kommer att lämna Gibraltar/La Linea och jag kommer att lämna Ladbrokes. Det är en lite märklig sak att göra när man är nyligen promotad och när man vet att man är prioriterad i företaget men detta har växt fram. Det handlar inte bara om jobb. Och det som handlar om jobb kommer jag absolut inte ta här. Jag har lärt mig min läxa. Jag lämnar inte utan att ha en plan för mig själv, det finns ett nytt jobb som väntar. Det finns chanser för Rickard att växa ytterligare och de måste tas.

Jag flyttar till Malta i Oktober. Jag kommer att jobba i ett mindre företag inom samma branch, alla företag är ju mindre än Laddies men detta är verkligen litet, nu. Det ska vi ändra på. För mig personligen så är det ett stort steg att vara maskinen istället för att vara ett hjul i den stora maskinen. missförstå mig rätt, jag har trivts jättebra men nu är det dags. Dags att starta om på nytt, igen... Hmm, har vi hört den förr?

Där är det, avsöjandet. Inte något som ändrar världsordningen direkt och det innebar inte att jag flyttar hem till Sverige den här gången heller. Snarare tvärtom skulle man kunna säga. Eller det känns så, men Malta är inte så långt bort, lika långt som Gibraltar och rent av bättre förbindelser med flyg. Ja, det där finns det tid till att beskriva sen. Så, avboka alla resor till Spanien och ställ om siktet på Malta, hör ni det?

Barasådär

Kommentarer
Postat av: Foffi

Grattis till jobbet. Skönt att lyckades ta ditt beslut. Ibland behöver man lite tid...

2007-09-08 @ 15:25:27
Postat av: Kattis

Du vet att jag tycker att det var rätt beslut! Skönt att du hittat klarhet. Själv har jag nu gått på semester efter ett av de grymmaste styrelsemötena jag någonsin varit med om. Nu jäklar händer det! ska bara vila lite först.
kram

2007-09-08 @ 20:03:55
Postat av: Anna

Grattis grattis! Men är lite missnöjd, för nu har jag ju ingen anledning att åka till Gibraltar...fast å andra sidan har jag ju nu en anledning att åka till Malta! =0)

Postat av: Petra

Skönt att du äntligen fick vara så där dramatisk. Lyckades ju hålla alla in suspense ganska länge. Lite längre och folk hade glömt bort att de väntade på nåt gott.
Malta kommer bli bra tror jag. Håller du dig på en sida av kontinenten så håller jag mig på den andra...
Stort lycka till och naturligtvis stort grattis (vet inte om jag sagt det) du är grym. Puss

2007-09-09 @ 10:26:06
URL: http://inmyheadandaroundit.blogg.se
Postat av: Sara

kul med nytt jobb, lyckatill=)

2007-09-09 @ 10:40:04
URL: http://flippaut.blogg.se
Postat av: erika

toppen! jag tror du kommer trivas bland klipporna. Och jag tror att jag gärna kommer och hälsar på!
kramar

2007-09-09 @ 12:20:47
URL: http://annaerika.blogspot.com/
Postat av: Rickard

6 inlägg av foffi, kattis, anna, petra, sara och erika. finns det nåt gemensamt med de namnen tro? Kan det vara så att den manliga delen av min bekantskapskrets ger blanka fan i vart jag bor eller vad jag gör. Det kan vara så.

2007-09-09 @ 12:45:14
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: Lova

Stort grattis till dig.
Hoppas mamma tänker åka till Malta för då tänker jag följa med.
Massor av kramar saknar dig i massor

2007-09-09 @ 13:32:50
URL: http://lovatrulsa.blogg.se
Postat av: Pappa.

Grattis från oss också ,hoppas att Du ska trivas bra, Vi önskar dig än engång lycka till. Hälsningar Pappa

2007-09-09 @ 19:25:24
Postat av: Mats

Lugna dig, jag läser din blogg bara på arbetstid och därav avsaknaden av kommentarer. Stort grattis till såväl jobb som beslut! Jag utgår från att vi får ett inlägg snart som handlar om det nya jobbet och allt vad det innebär. Malta är den sydligaste staten i Europa, har vänstertrafik, är folktätast och antagligen är det varmt också.

2007-09-10 @ 08:34:25
Postat av: Linus

haha jag sitter ju inte här inne varje dag och trycker på F5 för att se om det har hänt något, väntar som mats tills man är på jobbet då det känns lite mer motiverat... Malta blir nog kalas bra.

2007-09-10 @ 08:46:19
Postat av: cajsa

hmm ja, sällar mig till övriga gratulanter jag. stort grattis! utveckling är jumla bra det. kram på da.

2007-09-10 @ 11:22:35
URL: http://lifeisabitch.blogg.se
Postat av: Rickard

Det verkar också vara ett land som har ett språk som skrivs med Latinska bokstäver. Enligt någon härnere, det låter ju lite sjukt tycker jag. Tack så fantastiskt mycket för alla lyckönskningar, jag är ruggigt nöjd över mitt beslut

2007-09-10 @ 12:06:41
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: lena

lycka till många kramar hoppas vi ses snart

2007-09-10 @ 21:05:50
Postat av: Kalle

Grattis Rickard!
Resenären med fasta platser i cyberrymden!

2007-09-12 @ 09:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback