Malta och avsked

Nästa gång ni hör av mig så befinner jag mig på Malta. Ikväll, natt, morgoin har jag haft avskedfest för de jag känner. Mycket lyckat. Mycket jobbigt. Mycket jobbigare än jag trodde. Så jäkla mycket jobbigare. Träffat så fantastiska människor här verkligen. Och många var med ikväll. Det är alldeles för känslosamt för att skriva nu och jag har inte sovit på hela natten så jag kan knappt stava heller så det blir bara det här.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag kommer inte sakna vare sig la linea eller Gibraltar men ojojoj vad jag kommer sakna min vänner. Helt otroligt vilken inverkan ni haft på mitt liv. NI förstår det inte själva. Och ni förstår inte det här för de enda svenska ord i kan är: Hej, Båda piporna, kundtjanst och absolut. Men det blir både översatt och nykomponerat vad det lider.

Barasådär.

Kommentarer
Postat av: Petra

Klart att det är jobbigt! Det är ju det som är det grymma med avsked. Gör ont...
Bara att försöka att komma ihåg att de bästa vännerna kommer alltid att finnas kvar, eller iaf en bra tid framöver. Oavsett avsked och hemadress. De vännerna byter man inte ut under livets gång, de samlar man på sig.
Är alldeles övertygad om att fler riktigt goda vänner snart kommer att finnas även på Malta. Utan tvekan!

Postat av: Pappa.

Hej Rickard.Tack för de fina bilderna , vilken fin lägenhet Du har skaffat är det något du får behålla eller är det bara tillfälligt ,också lycka till på det nya jobbet på soliga Malta
Hälsningar Pappa o Gunilla.

2007-10-04 @ 20:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback