Städa

Vi har en främling i vårt hem. Det dunkas och det fixas ute i vardagsrummet just nu. Verkar vara full fart. Jag försöker komma underfund med vad hon gör därinne mer exakt men kommer inte på det. Det är något som inte hänt på länge som sker därinne. Det städas. Av ett proffs. Vet inte vad jag tycker om det egentligen och jag behöver väl egentligen inte bry mig så mycket, jag ska ju flytta. Vi är alltså med städerska och my god vad det är välbehövligt. Sista veckorna har varit ganska hemska här. Ingen har gjort någonting och sedan det var klart att vi skulle få proffs hit har det bara blivit sämre. Helt galet hur vi bara låter det förfalla. Faktiskt. Hon har varit här 20 minuter nu och redan nu så luktar det lite trevligare. Henrik smet ut direkt hon kom, så jag är ensam i lägenheten med denna proffsstäderska. Undrar vad hon tycker om mig som sitter skräddare i sängen och skriver på en mac medan hon sliter. Säkerligen inga glada och positiva tankar. Snart är det dags för mitt rum tror jag, då ska jag gå ut och ta en kaffe. Kanske en liten kaka till det också. Inte i köket såklart, ute på cafe. Köket är ju inte städat än, det ser ju inte klokt ut nu.

EDIT: Förstår nu att mitt inlägg låter lite drygt, och det var fullständigt onödigt för här hemma är det nu sparkling clean. Helt sjukt rent. Proffsstädaretanten är vardagshjälten idag. Hatten av och allt sånt. Sjukt bra, och inte dyrt. Konstigt jobb.

Barasådär

Kommentarer
Postat av: Lova

Tycker nog du kunde städa själv, som är så stor. För min mamma säger att jag är stor och får städa mitt rum själv. Eller du en ännu bättre ide skicka hit henne också.
Du har det bra du.
kramiz

Postat av: Petra

Städerska? Jag vill oxå ha en.... Det ska jag skaffa mig en när jag blir stor!

2007-09-21 @ 09:52:19
URL: http://inmyheadandaroundit.blogg.se
Postat av: Tobias

Skönt med städerska

2007-09-21 @ 22:26:18
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Anna

RICKARD: Klicka på länken och läs och du kommer bli omvänd! =0)
http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/554974/

2007-09-22 @ 10:49:38
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: Vidarkatharina

Informative website! Thanks!

2008-09-04 @ 10:39:06
URL: http://vidarkatharina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback