Orsaken till tystnad

Jag har under inga omständigheter skött min bloggande som man ska sista tiden. Och jag tror inte heller att jag kommer att kunna göra det. Om det är trist eller bra eller konstigt vet jag inte. Jag ska förklara sakerna nu snart.

Jag har inte bloggat för att jag har sökt jobb och jag vill inte att alla rekryterare och jobb ska få upp bloggen direkt när man söker efter mig på google eller Yahoo eller vad ungdomarna använder nu för tiden. Optimisering av ord och så vidare ni vet. Eller inte. jag har ingen aning. Det är just såna kommentarer av mig själv som jag är rädd ska göra att folk inte anställer mig eller så. jag skriver, har alltid skrivit och kommer alltid skriva från start till mål. Utan att radera. Jag kände att det blir ett problem för mitt sökande. Så jag slutade.

Men nu har jag fått jobb. Jag startar den 5 Maj och jobbet är i Stocktown så jag kommer att göra en förflyttning ännu en gång. Denna gång till vackra Stockholm. Vill man veta mer om jobbet får man kontakta mig på annat sätt. Återigen vill jag inte att jobbet eller kunder ska dyka upp här. Tros jag.

det är just detta som är det stora problemet just nu. jag vet inte om jag kan hålla isär jobb och privat blogg och det gynnar ingen att jag avslöjar för mycket här. Eller?

Grymt glad över att ha fått jobb är jag iaf. Och att vi ska flytta till Stockholm. För Becca hänger såklart med. Så småningom iaf. Hoppas jag. Vet jag.

Nån som har en lägenhet över i Sthlm?

Barasådär






Kommentarer
Postat av: Lova

Jättegrattis till jobbet o massor o kramar. Kommer o hälsar på i sommar.
Gröna Lund då kanske????

Kram från oss alla

2008-04-28 @ 08:25:37
Postat av: Rickard

Klart vi ska på Grönan. Becca följer säkert med också, hon tycker jättemycket om djurgården förstår du.

Postat av: Becca

*skrattar*
Vi kan gå på Skansen också, se på alla aporna... ;)
Oj, vad roligt vi ska ha!

2008-04-28 @ 18:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback