Tråkigt men inget fiasko.

Ett axplock av våra mest "respekterade" journalister idag:

Mattias Lühr (Expressen): Ett fiasko, inte mer eller mindre.
Mats Olsson(Expressen): Sverige har ingen framtid med Lagerbäck!
Johan Orrenius(Expressen): Konstant bloggande om hur dåligt sverige är och allmänt negativ.
Simon Bank (Aftonbladet): När vi skrikit klart kan vi prata framtid. Den ser inte ljus ut. Det finns inga oupptäckta supertalanger.
Jennifer Wegerup (Aftonbladet): Vi var chanslösa (i en krönika som osade av vad var det jag sa... angående att hon tippat sverige sist)
Robert Laul (Aftonbladet): Det handlade om Underskatting, inget annat.
Patrik Ekwall (Fotbollskanalen): Det är nu helt uppenbart att den "svenska modellen" peakade någon gång i Portugal 2004.

Jag tycker de har fel. Att de inte kan kritisera Sverige för att ha ett gammalt lag när man jublade när Henke presenterades. tycker de är fega som inte vågar kritisera Zlatan hårdare. Igår var han sämst. Bäst i de andra matcherna kanske, men igår sämst. Klart som fan att det inte är ett kollaps att få stryk med 2-0 mot Ryssland. Som salgot ut England i kvalet. Som har Guus Hiddink som förbundskapten. Som är ett ruskigt talangfullt lag. Tänk bara så bra de hade vart med han som är skadad också... Som sköt den där ruggiga frisparken i matchen innan EM. Ojojoj.

Åter till Sveriges samlade presskår, som idag trummar på den klassiska "Sparka-Lagerbäck-trumman". Sitt ner i bussen nu grabbar och tjejer. 5 raka mästerskap har vi spelat nu och det är förbannat bra av Sverige. påt 80-talet gick vi inte till ett enda. Vi är inte me dpå de stängda träningarna, vi vet inte hur bra eller dålig Kim eller Danne Andersson är på träning. Kan inte allt om taktik och framförallt är det inte vi som bestämmer. Bara för att man spelar i Lyon ska man inte vara given i ett landslag på samma sätt som man inte ska vara automatiskt ute om man spelar i IFK Göteborg eller valfritt bonnalag. Den som är bäst spelar. När truppen togs ut så var det inte ycket knorrande, jovisst kanske skulle Marcus Berg med, men vad skulle han gjort i den här matchen? Antagligen mer än Zlatan men det var inte hans match heller.

Jag tycker det är rent pinsamt hur våra krönikörer hetsar folk, jag får för mig att det är för att man ska sälja lösnummer. Och jag tycker det förstör alldeles för mycket. För övrigt tycker jag rapporteringen från detta EM vart det sämsta jag sett under vuxen tid. TV4 är för mycket reklam och för mycket negativa tyckare. Elin, Bojan och Magnus hedman måste sätta i sig minst en hel påse surnappar innan de går i sändning...

Allra sist, Olof Guterstam skriver på för Hammarby... GÄSP...

Barasådär



Kommentarer
Postat av: Becca

Grymt bra inlägg! Kunde inte hålla med dig mer! När vi slog Grekland var det ingen som klagade, det var nästan rent av Lagerbäcks förtjänst.. Pust, suck, stön. Vi är ute. Så. Spelar ingen som helst roll nu vad som gick fel, går knappast att ändra på nu. Sverige är helt enkelt inte bättre, hur hårt det än känns att erkänna.. Lider dock med alla stackare som lagt ut hela sin semesterkassa och förmodligen lite till på att se detta bedrövliga spel. Mot förbättring!

2008-06-19 @ 20:40:09
Postat av: niklas

jamen alltså, man tycker ju att svenska folket borde bli trött på alla AVGÅ-rubriker också och skita i att köpa dom där jävla skittidningarna. det är ju inte änsengång spännande att läsa skiten längre. blir så trött på't. bara för att sverige för 14 år sedan. FJORTON ÅR SEDAN!! lyckades att ta brons i VM så innebär det inte att vi är ett bra landslag. Vi är inte bättre än så men på något jävla sätt lyckas vi ändå trassla oss in i alla slags kval tack vare bollar på bakhuvudet, vindar som blåser rätt och etcetra etcetra. BAH! tacka vet jag ryssland, dom körde ju helt över nederländerna igår.

2008-06-22 @ 10:06:36
Postat av: rickard

Vi är ett bra landslag. Ryssland är också ett bra landslag. vi tar oss på lika sätt till ett EM som är otroligt stort att komma till. Inget fiasko att åka ut i gruppen, det gör hälften av lagen i EM. Att som ENgland inte ens komma dit kan ses som ett misslyckande av stora mått. Kroatien och Ryssland satte stopp för dem och hur starka har inte de sett ut. Allt måste sättas i perspektiv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback