Ett OS-guld kortare

Så tappade vi då ett OS-guld i sommar. Carolina Klüft slutar med mångkamp och kommer satsa på längdhopp och tresteg i fortsättningen. Låter ju som en sund inställning med 4-5 månader kvar till ett OS... Men visst kan det gå bra också, hon kan ju ta två OS-guld. Problemet just nu ligger väl mest i att hon är ett halvmeter efter världseliten i länghopp och dryga metern i tresteg. Fröken Klüft har dock förvånat förr så kanske ska jag inte sticka ut hakan för mycket men samtidigt kan jag inte låta bli. Får väl åta upp det senare om det visar sig att man har fel, inget fel i det.

Jag tror Carolina främst slutar med mångkamp för att hon kommer att ses som den bästa mångkamperskan någonsin nu när hon slutar obesegrad, det är inte alls säkert att hon hade fortsatt vara det just denna säsong. Det är en slags feghet i det kan jag tycka. Självklart ska man satsa på att ta sitt andra raka OS-guld om man har chansen. jag skulle aldrig låta bli, det kan jag lova. "det är inte roligt längre" heter det visst numera. Nej, det är inte heller roligt att åka ut i kvalet fter tre missade trestegshopp. Eller ännu värre, tre lyckade men bara resultat som inte räcker till. Jag tycker detta är dumt och det är tråkigt. Samlade presskåren pustade nog ut lite iaf när det visade sig att hon iaf gör någon som helst satsning på OS.

Det ser ju inte kalasfint ut för svensk friidrott för tillfället. Jenny Kallur är borta, Sanna Kallur småskadad, Carro i fle gren, kajsa har slutat, Christian Olsson?, Stefan Holm slutar efter OS. Vem tar över? Linus Törnblad? Han har ju visat sig väldigt duktig när det kommer till stora mästerskap innan... Johan Wissman är visserligen en grym sprinter men finns det inta alltid minst tre amerikaner som är bättre varje år, och det är inte samma amerikaner heller. Sen nån från Bahamas, Kanada och säkerligen nån Kines som gör sitt livs lopp efter ha tränat i 8 år och inte tävlat alls. de kommer ha många såna, kineserna.

Äh, kanske är det som Linus säger iaf. hon är nog dopad som alla andra. Pratar om Klüft alltså. Vilken skandal det skulle bli.

Saker som denna blogg har negligerat eller glömt ta upp senaste veckorna är McCains segertåg och kampen Clinton/Obama i USA-valet, Mattias Svenssons uttåg från fotbollen, Allsvenskan i stort, och Elfsborg i synnerhet Formel 1-starten, Elitserieslutspelet och hur det egentligen är att leva med en AIKare. Jag skäms lika mycket för alla missar och fortsätter att sträva efter förbättring på alla punkter.

Barasådär

Kommentarer
Postat av: Kattis

När man flyttar ut till det vackra Saltsjöqvarn så lämnar man tunnelbanan vid Slussen. Men Saltsjöbanan och fem bussar i minuten under rusningstrafik gör att det inte kommer göra något. Dessutom havet och naturområden! Vi kommer överleva här också, dessutom så flyttar ju bilen hit när flyttlasset går nästa helg, då kan vi få svenssonpoäng genom att storhandla på lördagar.
kram

Postat av: Daniel

Hon gjorde det enda rätta. Nu är hon fortfarande en "hjältinna" som är obesegrad.

2008-03-19 @ 21:48:47
URL: http://langtfranedsborg.blogspot.com/
Postat av: Rickard

En hjälte/hjältinna tar de svåra matcherna och backar inte en fajt. Jag anser att det är precis vad hon gör här.

2008-03-20 @ 11:34:22
URL: http://ipitythefool.blogg.se
Postat av: Anna

Du missade en sak till... VM i Konståkning! Grymt har det varit må jag säga!

2008-03-23 @ 13:51:48
URL: http://minholk.blogg.se
Postat av: jeppan

Ska bli otroligt skönt att slippa präktiga Klüft twentyfourseven under OS. Väldigt, väldigt skönt.

2008-03-23 @ 22:34:21
URL: http://jeppelarssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback