Händeserikt nu

Jobb och kryssning och jobb och skärgårdsbåtåkande och jobb och flyg och buss och jobb och sen äntligen sova. Det är inte så illa ändå. det händer saker och man utvecklas och träffar människor och får fördomar krossade och önskningar uppfyllda. en bra vecka helt enkelt. Det är bra trist att det ska ta mig en vecka att skriva från gång till gång men det verkar inte finnas tid att uppdatera en vanlig dag, eller gör det. vad välja bort? Livet? Kan man det. inte jag. tror jag. Kanske behöver det inte gå så långt. det ska det nog inte behöva.

Macauresan rycker närmare. Detaljerna börjar komma på plats och det innebär mellanlanding i Bangkok och heldagsutflykt till HongKong och hotellvistelse på Venetian i Macau hela resan. Världens största Casino/hotel tydligen. Kommer såklart gå vilse och aldrig hitta tillbaka igen, skulle se fint ut.

Imorgon bär det däremot av till obygden utanför Grästorp där goda vännnerna Anders och Mikael firar 30 år. Kommer bli blött och kommer bli förbannat roligt att se vännerna igen.

Nu, åter till pokern.


Kommentarer
Postat av: erika

Hej du! jag bloggar inte min gamla blogg längre.. spana i min nya vetja och länka om i spalten ;)

Hoppas du har det bra på världens största hotell! kramar

Postat av: cajsa

men naa rickard, skriv nåt! uppdatera oss/mig! hur är macau? stavar säkert fel.. men ja, du förstår. kram!

2008-10-13 @ 23:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback